Muzika

Aca Lukas javno spregovoril o svojih 'razvadah'

Avtor: kš

Aca Lukas je izgubil več kot 70 milijonov srbskih dinarjev pri igrah na srečo.

Lansko leto je prepeval na velikem prvem rojstnem dnevu radia Best FM v Stožicah.
Foto: Wakeupcreation

To je skoraj 600.000 evrov! Za srbske medije pa je spregovoril tudi o drugih temah, kot na primer o javnih hišah in odnosu z ženskami.  

Droga, ženske, denar … 

Pevec Aca Lukas je odkrito spregovoril o svoji odvisnosti od iger na srečo in manj znanih podrobnostih iz svojega življenja. Medtem ko bi mnogi do konca življenja obžalovali izgubo milijonov pri igrah na srečo, Lukas ne obžaluje ničesar in pravi, da bi vse ponovil. Priznal je, da je uporabljal opiate, obiskoval (in še obiskuje) javne hiše in izgubil več kot 70 milijonov dinarjev pri igrah na srečo.

Kar sam zasluži, tudi sam zapravi ...
Kar sam zasluži, tudi sam zapravi ...
Wakeup Production

Spletna stran, ki govori resnico

Lukas je omenil, da obstaja spletna stran, ki je preučevala stroške VIP osebnosti na Balkanu, vključno z njim in drugimi znanimi osebnostmi, ki rade živijo precej divje življenje. Po podatkih te spletne strani je pevec zapravil več kot 70 milijonov dinarjev pri igrah na srečo, kar on potrjuje in dodaja, da je morda izgubil še več. Pevec pa je večkrat poudaril, da tega absoutno ne obžaluje. Edina stvar, ki bi jo lahko v svojem življenju obžaloval, je kakšen umor ali kaj podobnega. 

Lahko bi kupil celo naselje

Pevec je šel še dlje, saj je izračunal, da je pri igrah na srečo izgubil toliko, da bi lahko kupil celotno beograjsko naselje. Kljub temu poudarja, da je ta denar sam zaslužil in sam zapravil ter da je poskrbel za svoje otroke, da imajo vse, kar potrebujejo. Po njegovem mnenju mu torej ne more nihče ničesar očitati! Nasprotno!

Odkrito o javnih hišah 

Pevec je v intervjuju povedal, da morajo biti moški do žensk galantni in pozorni. Čeprav pravi, da se ne šteje za frajerja, sam trdno verjame, da ga ženske ljubijo zaradi njegove galantnosti in spoštovanja do njih. Poleg tega je šel še veliko dlje in priznal, da je redno obiskoval javne hiše in da jih še vedno. Pri tem je poudaril, da to pač ne pomeni, da je uporabljal njihove storitve. Na vprašanje, zakaj potem zahaja v javne hiše, je povedal, da je veliko njegovih prijateljev lastnikov tovrstnih lokalov in da pač zahaja tja, da bi se družil z njimi. Torej dejansko zaradi družbe, dobrih barov, dobre pijače in ne zaradi žensk. Pri tem pa je še rekel: »Obstaja tanka črta med galantnostjo in plačevanjem za seks! Ker je res – galantni moški pogosto kupujejo draga darila za ženske, s katerimi so bili v intimnem odnosu.«

Ko je bil mlajši, je imel tudi precej drugačno podobo.
Ko je bil mlajši, je imel tudi precej drugačno podobo.
YouTube