Muzika

Aca Lukas o škandalu Zvezde Granda

Avtor: kš

Resničnostna oddaja Zvezde Granda je pod drobnogledom, na dan je namreč prišlo, da tekmovalci plačujejo zato, da bi prišli v naslednji krog. Je to res?!

Aca Lukas
Foto: Instagram

Aca Lukas, ki je na glasbeni sceni aktiven že več kot 30 let in ki je nanizal kup hitov in gostoval na odrih širom sveta, ima čisto svoje mnenje o aferi Zvezde Granda.

Zvezde Granda - v oddaji naj bi vodstvo prejemalo podkupnine.
Zvezde Granda
FACEBOOK

Kot bomba je v javnosti odjeknila zgodba kandidata Zvezde Granda Dušana Vukadinovića, da ga je pevka Snežana Đurišić prosila za denar, da bi ga uvrstila v naslednji krog tekmovanja. To bi bil škandal brez primere, če bi se dokazalo, da je Dnežana želela denar od mladega tekmovalca. Oglasil se je tudi Aca Lukas, ki je brez dlake na jeziku izrazil svoje mnenje o tej aferi:

»Poznam Snežano in imam dobro mnenjen o njej, vendar to ne pomeni, da ... Ničesar ne morem reči, ker ne vem, ampak stvari, ki jih vem, sem že povedal ... Že večkrat sem spregovoril o vodilnih tega podjetja, vendar me je Popović poklical in rekel, naj molčim, sicer bom končal na sodišču. Vsekakor vem, kaj se dogaja, imam priče in vem, da so jemali denar. Pa sploh ne veliko denarja, kar je še najslabše ... Otrokom, ki bi radi uspeli na sceni jemljejo težko prigaran drobiž ...«