Muzika

Aca Lukas - Prihaja Pokidan!

Avtor: kš

Film "Pokidan" je nastal po motivih življenja glasbene zvezde Ace Lukasa, enega od nastopajočih na prvem rojstnem dnevu Radia Best FM, ki bo 10. 11. v Areni Stožice!

Pokidan
Foto: YT

Film razkriva vse podrobnosti iz njegovega zasebnega in profesionalnega življenja. Ne manjka močnih scen in surovega vpogleda v njegovo resnično življenje.

Danes, 3. novembra se bo v Beogradu zgodil nevsakdanji dogodek in briljanten spoj premiere filma "Pokidan" ob 19. uri v Štark Areni in takoj po koncu premiere, ob 21. uri koncerta največje glasbene zvezde na Balkanu, Ace Lukasa in skupine Folk Haus Band.

Film "Pokidan" je nastal po motivih življenja Aleksandra Vuksanovića, bolj znanega kot Aca Lukasa in prikazuje vse podrobnosti iz njegovega zasebnega in profesionalnega življenja. Glavni lik je Peđo Kovač, ki ga igra Mladen Sovilj, v drugih vlogah pa se pojavljajo tudi igralci Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Radoje Čupić in mnogi drugi. Po premieri v Beogradu bo film naslednji dan, 4. novembra, premierno prikazan tudi splitskemu občinstvu, v Sarajevo prihaja 8. novembra, v Banja Luko pa 9. novembra. Film "Pokidan" bo po premieri prikazan v kinematografih po celotni regiji od 23. novembra dalje.

Zvezda prvega koncerta Best FM
Aca Lukas
Best FM

Po premiernem prikazovanju filma "Pokidan", ki ga je režirala Suzana Purković, bo občinstvo uživalo v impresivnem glasbenem opusu in največjih uspešnicah Ace Lukasa, ki 3. novembra praznuje tudi svoj 55. rojstni dan!

aca-lukas
Prvi rojstni dan
Best FM

10. novembra pa bo Aca eden glavnih krivcev za najbolj odmeven in best koncert na slovenskem!