Muzika

Aca Lukas - Razjarjen zaradi malomarnosti!

Avtor: kš

Publika je prišla na nastop Ace Lukasa, vendar se je koncert končal, še preden je Aca začel peti! Aca Lukas je namreč imel načrtovan nastop na glasbenem festivalu v Zürichu, vendar so zaradi malomarnosti organizatorjev njegovi oboževalci ostali brez pričakovanega spektakla.

Jezen in razočaran
Foto: ig

Organizatorji so namreč dovolili, da so drugi izvajalci presegli svoj časovni okvir, zaradi česar Lukas ni mogel nastopiti, saj je bila glasba na tem prizorišču dovoljena samo do 22. ure. Na oder je stopil vidno razočaran in jezen, kar je bilo upravičeno glede na okoliščine. Namesto da bi pripravil nepozaben koncert, je moral svojim oboževalcem pojasniti, kaj se je zgodilo in kako so zaradi neprofesionalnosti in neorganiziranosti ostali brez njegovega nastopa.

Aca Lukas je na svojem profilu objavil tudi, da je koncert prekinila policija.
Aca Lukas je na svojem profilu objavil tudi, da je koncert prekinila policija.
ig

Na odru se mu je pridružila tudi Dragana Mirković, s katero je načrtoval skupen duet, ki naj bi bil presenečenje večera, a zaradi napake organizatorjev je publika ostala brez spektakla.
Novinarji spletnega mesta kurir.rs so stopili v stik z Lukasom, da bi slišali njegovo mnenje o situaciji. Bil je vidno razočaran in jezen zaradi tega, ker ni mogel pripraviti večera za spomin.
"Prispeli smo danes pravočasno, vse je bilo v skladu s protokolom na naši strani. Menim, da so organizatorji naredili napako, saj so drugi izvajalci pred mano prekoračili čas svojih nastopov. Na prizorišču festivala je glasba dovoljena do 22. ure, in ko je prišel čas za mene in moj bend, smo dobili znak, da se koncert prekinja. Spoštujem svoje občinstvo in nisem želel oditi, ne da bi jih pozdravil. Ko sem odhajal, so me pospremili z ovacijami in navdušenjem vseh prisotnih. Dragana Mirković, moja kolegica, se mi je pridružila, saj smo želeli izvesti najin duet, kar pa na žalost ni bilo mogoče. Zapela sva malo 'na suho' in nama je bilo žal, da publika tega ni slišala," je povedal razočarani Lukas za kurir.rs.

Spregovoril je za srbski kurir.rs.
Spregovoril je za srbski kurir.rs.
ig