Muzika

Ana želi nazaj, a nihče noče delati z njo!

Avtor: kš

Kot so izvedeli novinarji portala Kurir, Ana Nikolić spet dela s polno paro, da bi se v velikem slogu vrnila na glasbeno sceno.

Tudi tako se pripravlja na vrnitev na sceno!
Foto: IG

Pri tem ji pomaga novi fant, Goran Ratković Rale, ki za svojo drago že pripravlja nov album. Vendar pa ima glasbena zvezda, ki je v svoji karieri naredila profesionalni premor, zdaj težave s sodelavci.

Napoveduje nove skladbe!
Napoveduje nove skladbe!
IG

Kot so izvedeli sodelavci Kurirja, Nikolićeva ne more najti menedžerja, ki bi ji ustrezal, saj jo je večina, s katerimi je govorila, zavrnila. "Ana se je končno odločila, da se vrne na glasbeno sceno, vendar ne gre tako enostavno, kot si je zamislila. Kontaktirala je več menedžerjev, a mnogi so jo zavrnili. Pristala je ena ženska, a bomo videli, kako bo to šlo. Ana zahteva maksimalno predanost, a zaradi prejšnjih let, ko je imela veliko neuspehov, strokovnjaki za nastope nočejo delati z njo," pripoveduje sogovornik in nadaljuje: "Rale ji pomaga maksimalno v vsakem pomenu te besede. Pesmi bodo v njenem stilu, a vse je to zaman, če se ne bodo predvajale in ne bo nastopala po klubih doma in v tujini. Zato potrebuje dobrega menedžerja. Bomo videli, upam, da se bo vse dobro končalo in da se bo vrnila svojemu delu," zaključuje neimenovani vir.

Odločena, da bo dobila pravega menedžerja.
Odločena, da bo dobila pravega menedžerja.
IG

Poleg tega je Ana v odlični formi in redno telovadi. Maksimalno se posveča otroku in karieri. To potrjujejo tudi fotografije, ki jih vsakodnevno objavlja na družbenih omrežjih. Na njih se vidi, kako uživa v vsakodnevnih aktivnostih s svojo hčerko in najnovejšim partnerjem.

Seveda redno objavlja njene mnogokrat bizarne videe.
Seveda redno objavlja njene mnogokrat bizarne videe.
IG