Muzika

Anonimni menedžer: “Pozabili mikrofone, mešalko, možgane!”

Avtor: kš

Vse več pevcev dviguje cene svojih nastopov, mnogi klubi pa žal ne morejo odšteti toliko denarja za nastope regionalnih zvezd.

Za Barbaro Bobak je zapisal  le: NE!
Foto: Instagram

Ravno zaradi tega se je na družbenih omrežjih oglasil menedžer enega najbolj znanih klubov v Srbiji, ki ni skoparil z besedami, ko je govoril o pevcih in njihovih angažmajih.

Njegove izkušnje in sodelovanje z glasbeniki traja desetletja in kot je sam povedal, je trenutna situacija zelo kritična za vse lastnike klubov. Prvo je odgovoril na ugotovitev enega od gostov, da je bolje zapreti klub, če že nočejo angažirati najmočnejših pevcev na estradi:
“Nihče se jim ne izogiba, vsi najmočnejši pevci so gostovali pri nas. Situacija je zelo zapletena. Cene nekaterih izvajalcev za Srbijo ne ustrezajo plačilni sposobnosti potrošnikov v Srbiji, kjer poslujemo. Z drugimi besedami, ne upravičujejo zahtevanega denarja,” je zapisal anonimni menedžer, nato pa sledilcem znanega kluba dal možnost, da izberejo izvajalca, ki bi ga radi videli v njihovem mestu. Prav tako je napovedal, da bo klub še naprej gostil velike zvezde, kot so Sandra Afrika in Tanja Savić ter dodal, da bo veliko manj znanih bendov, ker ustvarjajo vrhunsko vzdušje in ne zahtevajo veliko denarja.

Seveda je Ana Nikolić preveč problematična!
Seveda je Ana Nikolić preveč problematična!
IG

Za vsako ime je pojasnil, zakaj ne bodo več nastopali v njegovem klubu, prav tako ni skoparil z lepimi besedami za tiste, ki zaslužijo znesek, ki ga zahtevajo.

Saša Kovačević - To nikogar ne zanima
Sloba Radanović - Bil ... Slabo sprejet.
Radiša Trajković Đani - Predrag
Barbara Bobak - Ena beseda: ne bo.
Aleksandra Prijović - Samo malo, da ji pade popularnost.
Tea Tairović - Kot sem že rekel za Prijovićevo. Trenutno so velike zvezde in nastopajo v velikih halah in trgih.
Aleksandra Mladenović - Kratko in jasno: Ne
Saša Matić - Naš klub je premajhen zanj
Buba in Jala - Njun čas je mimo
Neša Manojlović - Poskusili nekajkrat, nismo za njega
Coby - On je najpametnejši, videl je, kaj se dogaja in opustil.
Hari Mata Hari - Enkrat sem se zmotil.
Ana Nikolić - To bi bila prava norija, če me razumete
Alen Islamović - Bil je 1988, 1989 in mislim, da je dovolj.

Aleksandra Prijović bo primerna, ko bo manj popularna.
Aleksandra Prijović bo primerna, ko bo manj popularna.
IG

Po teh imenih so, verjetno mlajša publika, kljub temu, da ta klub ne sprejema gostov, mlajših od 16 let, napisali imena mladih in trenutno najpopularnejših reperjev: Voyage ... in podobni ... Na kar je menedžer dal malo daljši odgovor kot prej …

Voyage ... Menedžer pravi, da bi bil le živčen.
Voyage ... Menedžer pravi, da bi bil le živčen.
IG

“Kar se tiče Voyagea, Ceraka, Nućija in ostalih ... Fantje resnično veliko delajo. Zaslužijo veliko denarja in zdi se mi, da so preutrujeni. Nismo pripravljeni gostiti kogarkoli, ki ima nastop 30, 40 minut in pri tem zavlačuje, prav tako ne morem biti živčen, ali bodo prišli, ali bodo pozabili, mikrofone, mešalko, možgane,” je pojasnil in s tem zaključil debato.