Muzika

Barbara Bobak - o tem noče več govoriti!

Avtor: kš

Barbara Bobak je poleg svojega glasu in mične postave pritegnila javnost tudi s svojimi zgodbami, ko je bila v razmerju s pevcem Darkom Lazićem.

Barbara postavlja jasne meje v ljubezenskem življenju in se izogiba avanturam za eno noč.
Foto: Instagram

O tem obdobju svojega življenja nerada govori, saj se zdi, da je vse, kar se je dogajalo med njima, na koncu pristalo v časopisih. Dejstvo je, da sta imela zelo burno zvezo, ki jo je še kako zaznamovala.

Moškim je postavila meje

Novinarji jo večkrat sprašujejo o novi ljubezni. Barbara pa je nedavno povedala: “Najprej bi moral biti moj prijatelj vsaj pol leta, nato bi razmislila o razmerju.” Na vprašanje, ali jo moški osvajajo preko družbenih omrežij in na nastopih, odgovarja: “Ne berem sporočil na Instagramu in ne zapuščam hiše. Ne jemljem resno tistih, ki mi pristopijo na koncertu. Nikoli v življenju nisem imela avanture za eno noč, nisem bila tako vzgojena.”

Barbara Bobak je imela burno zvezo s pevcem Darkom Lazićem, o kateri nerada govori.
Barbara Bobak je imela burno zvezo s pevcem Darkom Lazićem, o kateri nerada govori.
Instagram

Konfliktna?

Barbara Bobak je znana po svoji odkritosti, zato ji kolegice pogosto zamerijo, ker brez zadržkov pove, kaj si misli o njih. Tako je pogosto prišla v konflikt s kolegicami. “Ne zamerim jim, takšen je ta biznis.” Barbara meni, da se estrada ne razlikuje od drugih poklicev, ko gre za obrekovanje in sabotiranje kolegov, vendar je njeno delo javno, zato se vse to hitreje izve.
O izdaji singla razmišlja trezno. Pravi, da je veliko priljubljenih pevcev izdalo svoje pesmi, zato ni pravi čas, da bi tudi ona izdala svojo, saj bi ta najbrž ostala neopažena.

Barbara premišljeno pristopa k izdaji svojega albuma in želi, da njene pesmi postanejo priljubljene
Barbara premišljeno pristopa k izdaji svojega albuma in želi, da njene pesmi postanejo priljubljene preden jih izda.
Instagram

“Odkar se ukvarjam s petjem, želim peti tisto, kar imam rada, zato moram najprej ljudi spomniti na te pesmi, da postanejo priljubljene. Repertoar za nastope sestavljam sama. Delam na albumu, počasi in premišljeno izbiram pesmi, ne želim jih posneti samo zato, da bi jih posnela, to bo pri meni trajalo. Imam več pesmi v pripravi,” je iskreno povedala Barbara.

Kljub svoji odkritosti, ki včasih povzroča konflikte s kolegicami, Barbara meni, da je obrekovanje i
Kljub svoji odkritosti, ki včasih povzroča konflikte s kolegicami, Barbara meni, da je obrekovanje in sabotiranje del estradnega sveta.
Instagram

Skratka, videti je, da je vse pri Barbari trenutno na “pavzi” … Bo kmalu drugače?