Muzika

Barbara Bobak - Priznala, da ima (morda) raje dekleta!

Avtor: kš

Nekdanje dekle Darka Lazića je šokiralo z izjavo, o kateri sedaj pišejo vsi regionalni mediji.

Barbara Bobak
Foto: Instagram

Pevka Barbara Bobak je stopila na javno prizorišče kot dekle Darka Lazića, a odkar je z njim prekinila, je postala priljubljena predvsem zaradi sebe in svojega dela.
Temperamentna črnolaska je pred dvema dnevoma promovirala novo pesem in videospot, ob tej priložnosti pa je zbrala veliko število kolegov in predstavnikov sedme sile. V ekskluzivnem intervjuju za Alo! je razkrila svoje načrte, trenutni čustveni status in kakšne napačne odločitve je sprejemala v življenju.

Preveč sem odpuščala

»Vsi tisti, ki niso več v mojem življenju, so bili napačni. Vse življenje sprejemam napačne odločitve, tako s fanti kot s prijatelji,« je brez zadržkov povedala Barbara, nato pa dodala: »Bila sem ranjena, a ni mi bilo treba. Ne obžalujem svojih izbir, saj so me pripeljale do sem, kjer sem zdaj, in mi je všeč, kje sem. Po drugi strani pa te toksične osebe očarajo, tako da jim ne moremo reči ne.«
V preteklosti je fantom redno odpuščala, dajala jim je nove in nove priložnosti, zdaj pa trdi, da se je situacija spremenila v njeno korist.

barbara-bobak
Barbara Bobak
Instagram

Tudi poročeni bi spet bili z menoj

»Vračala sem se k bivšim, zdaj pa bi vsi oni spet bili z menoj, celo poročeni,« je v smehu povedala seksi črnolaska. Pri tem je namignila celo na Lazića, ki se je nedavno poročil s seksi Katarino, ki jo vsi kličejo Kaća.

Lepotička navdušuje!
Barbara Bobak
Instragram

»Ko srečam bivše in njihove nove partnerice, jih pozdravim, vendar ne pijemo kave skupaj. V zvezi nikoli nisem varala, ne bi imela poguma za to. Prevare pa ne odpustim. Fantazije uporabljam v življenju bolj kot v postelji, ta je trenutno prazna. Še malo in bom spet kar nedolžna,« je skozi smeh povedala Barbara, ki ne skriva, da ljubi življenje, večerne zabave, gostilne in ja, tudi alkohol.

Barbara Bobak
Barbara Bobak
Instagram

Ko pijem alkohol, gledam ženske!

»Če pijem, začnem opazovati in osvajati ženske, veliko prej, kot bi to naredila s kakšnim moškim. Morda imam te nagone, bomo videli. Lahko bi bila tudi z žensko ... Tiste, ki so mi bile všeč, so bile heteroseksualke. Do zdaj še nisem imela prave sreče z ženskami,« je priznala.

Barbara Bobak nikoli ni skrivala, da je na začetku kariere pela tudi za 50 evrov, prav tako pa se ni sramovala nastopiti kjerkoli.

Pravi, da jo privlačijo tudi punce.
Barbara Bobak
Instragram

Nisem kopirala Dragane Mirković! 

»Ne sramujem se nastopov na sejmih in pod šotorom. Napitnino vedno pustim glasbenikom, tisti kolegi, ki tega ne počnejo, pa so prava golazen. Obožujem svoje delo, vendar pa, kolikor koli ljubim glasbo, sem vesela, da mi je zrasla cena in tudi napitnine,« je iskrena pevka, ki se je dotaknila navedb, da je s svojo novo pesmijo posnemala Dragano Mirković: »Pesem ni kopija, morda spominja na uvod njene pesmi, vendar so notni zapisi čisto drugačni.«