Muzika

Bila je popolnoma brez denarja!

Avtor: kš

Saša Popović je razkril vse o karieri te pevke, ki je danes eden najbolj znanih vokalov, nekoč pa je bila na robu obstoja.

Indira Radić
Foto: Instagram

Folk pevka Indira Radić se danes lahko pohvali z bogato in dolgo kariero, polno uspešnic.

Vse to morda ne bi bilo tako, če ji leta 1996 v kritičnem trenutku ne bi pomagal nihče drug kot estradni mojster in nekdanji direktor produkcije "Grand", Saša Popović.

Namreč, Indira je na začetku kariere izdala nekaj albumov z "Južnim vetrom", nato pa še en album leta 1995 za "PGP RTS", s katerega se je izpostavila pesem "Srpkinja je mene majka rodila".

Vendar je Indira po velikem uspehu omenjene pesmi ostala brez dinarja. Ni niti vedela, kako bo preživela, zato se je za pomoč obrnila na Saša Popovića.

»Indiro sem prvič spoznal na eni turneji v Švici, prvo sodelovanje z njo pa sem uresničil leta 1996. Prišla si v produkcijo Zam, takole v supergah, kavbojkah in rekla: "Ali mi lahko kaj pomagate, nimam denarja, če se da kaj narediti, naredite, če ne, lahko noč in nasvidenje. Rekel sem, da ji bom naredil album in naj se oglasi prvega septembra.«

Skratka, Popović je pomagal, da je Indira Radić sedaj uspešna in izjemno priljubljena izvajalka in da niza hit za hitom!