Muzika

Bolgarska pevka je napadla JK - Ali je to normalno?!

Avtor: kš

Jelena Karleuša je nedavno, po 10 letih premora, izdala album z imenom "Alfa", o katerem se že dni govori tako na spletu kot v medijih …

Andrea
Foto: Instagram

Jelena je seveda novo izdajo pospremila tudi s svojimi komentarji, ki so mnogokrat precej neposredni. V neki izjavi, v kateri je hvalila samo sebe in nov album, je omenila tudi bolgarske glasbenike: "Na Balkanu, še posebej v Srbiji, je v zadnjih letih prišlo do šokantnega povečanja cenenih in površnih pesmi, poplave bolgarskega sr*nja vrednega 5 centov, poceni amaterk v oblekah za tri dinarje in z glasbeno produkcijo iz Tadžikistana. Srbija in Balkan morata napredovati, ne pa da bolgarski turbo-trash postane nekaj, kar kdorkoli posluša, razen skrivaj med štirimi stenami svoje sobe," je med drugim napisala Karleuša, kar je sprožilo jezo bolgarske zvezde Andree.

Odkrito v ozadju glasbenih sporov: Andrea vs. Jelena! Kdo bo zmagal?
Andrea
Instagram

Razbesnela seksi Andreo

Jelenina izjava je razjezila bolgarsko pevko Andreo, ki ji je takoj odgovorila: "Ali mislite, da je normalno, da srbska pevka žali naše bolgarske izvajalce in naše ustvarjanje? In mi moramo molčati in se ne braniti na kakršen koli način domače izvajalce in državo na splošno? Ko so kradli moje pesmi iz vseh držav nekdanje Jugoslavije, nisem nikogar žalila, še posebej, ko je šlo za mojo pesem "Hajde, opa". Ali smo, kot kaže, pripravljeni žaliti samo naše in zapirati oči, ko nekomu pade na pamet, da si dela PR s spodbujanjem sovraštva do celotnega naroda. Ne vem, zmedena sem, kaj pa vi?", je prek spleta vprašala Bolgarka.

Spopad zvezd: Kaj je pravzaprav sprožilo spor med Andreo in Jeleno?
Andrea
Instagram

Ni se ustavila tukaj, ampak je priložila kar nekaj fotografij, ob katere je zapisala - "Karleuša me posnema!".
"Da ne govorim o tem, kako se ta gospa navdihuje pri bolgarskih izvajalcih," je dodala Andrea.

andrea
Andrea
Instagram


Kakšno pa je vaše mnenje?!

Andrea
Foto: Instagram