Muzika

Boris Novković: Severina, izdala si me!

Avtor: k.s.

Kaj imata skupnega Severina in Boris Novković? Ste vedeli, da sta nekoč sodelovala?

Severina in Boris
Foto: Instragram

V sklopu novoletnega programa BH Telekom je občinstvo lahko uživalo v prekrasnem duetu Severine in Tarika Filipovića, sicer 49-letnega hrvaškega igralca in televizijskega voditelja. Skupaj sta zapela skladbo Ko je kriv, ki jo je v originalu Severina izvajala z Borisom Novkovićem.

Simpatično prerekanje

boris.jpeg
prerekajne
Instagram

Severina je nastop objavila na svojem Instagram profilu in zraven zapisala nekoliko provokativen stavek: Mirno spiš, Boris Novković? Seveda je pri tem tudi označila svojega kolega, ki je takoj odreagiral na njen hudomušni zapis ... in to z isto ali celo večjo hudomušnostjo: “Izdala si me … Pohodil mu bom ta 'fensi' očala. Super sta to izvedla.” Severina si je tudi pod to objavilo zagotovila kup komentarjev, v večini so bili zelo pozitivni, nekateri pa so bili mnenja, da Boris vsekakor boljše poje od Tarika.

Bo dobil kaj več sledilcev?

Sicer pa je Severinina objava najbrž marsikoga spodbudila, da začne slediti tudi Borisu Novkoviću … Glasbenik ima namreč na svojem Instagram profilu zelo malo sledilcev, manj kot 4000 … Kar je seveda porazno. No, mogoče bo sedaj številka skočila do neba!

Tako sta pred 'nekaj leti' skupaj zvenela Severina in Boris Novković