Muzika

Breskvica in Voyage - vsak ima svoje mnenje

Avtor: kš

Glasbenik Mihajlo Veruović, znan kot Voyage, je komentiral pesem "Gnezdo orlovo", s katero se njegova bivša partnerka Anđela Ignjatović, Breskvica, predstavlja na Pesmi Evrovizije, in jo primerjal s kolegico Tejo Doro.

Breskvica
Foto: IG

“Ona je članica naše ekipe, generacije Z, in želim ji vso srečo, vendar mislim, da je Teja Dora boljša izbira za Evrovizijo. Seveda bom podprl kogarkoli izberejo za predstavnika Srbije.”

Voyage je brez dlake na jeziku povedal svoje mnenje.
Voyage
IG

Spomnimo, pevka Anđela Ignjatović Breskvica, ki nocoj tekmuje na Pesmi Evrovizije, je podala svoje mnenje o prejšnjih predstavnikih Srbije na Evroviziji. Lani je Srbijo predstavljal Luka Ivanović, bolj znan kot Luke Black, s pesmijo "Samo mi se spava", medtem ko je leto prej na Evrovizijo odšla Ana Đurić Konstrakta s skladbo "In Corpore Sano".

Breskvica je medijem povedala, da se ji ne Luke Black in ne Konstrakta nista zdela najboljši izbor z
Breskvica
ig

“Seveda sem lani navijala za našo državo, vendar ne morem reči, da ta pesem predstavlja našo državo, saj ko slišiš to pesem, seveda ne pomisliš na Srbijo. Konstrakta je imela svoj trik. Vsem je ostala v glavi. Mislim, da je v tistem trenutku vsak vedel, da "Umetnica mora biti zdrava" - je povedala Breskvica za "Zed TV" in potem še dodala piko na i: “To je bilo dobro, sprožilo je nekakšen plaz, vendar po mojem mnenju to ni pesem, ki bi lahko predstavljala našo državo!”