Muzika

Breskvica - Zakaj ji odpovedujejo nastope?

Avtor: kš

Po prepovedi v Banjaluki so mladi pevki odpovedali tudi koncert v Vranju. Anđela Ignjatović Breskvica se je oglasila potem, ko so ji organizatorji le dan pred koncertom, ki bi moral biti 28. avgusta v Vranju, odpovedali tudi ta nastop.

Organizatorji dogodka "Dani Vranja" so koncert odpovedali, da ne bi ustvarili negativnega vzdušja med občinstvom.
Foto: Instagram

To se je zgodilo po tem, ko je bila v medijih velika polemika in prepoved nastopa Breskvice v Banjaluki. Organizatorji dogodka so se odločili, da njen nastop odpovejo, ker bi lahko po njihovem mnenju to izpostavilo negativno vzdušje med obiskovalci.

breskvica
Odpoved je sledila po medijski polemiki in prepovedi njenega nastopa v Banjaluki.
Instagram

Breskvica se je na to odzvala na družbenih omrežjih in povedala: "Dragi moji, kot veste, bi se morali jutri, 28. avgusta, družiti na trgu v Vranju. Moj menedžment je bil obveščen, da je koncert odpovedan brez utemeljenega razloga. Kot veste, se zadnjih deset dni soočam z ogromnim pritiskom, ki so mi ga nekateri ljudje povsem nepotrebno naložili. Ne morem trditi, ali so organizatorji podlegli temu pritisku ali obstajajo drugi razlogi, ki jih javnost ne sme vedeti. Vendar lahko povem, da sem v zadnjem mesecu prejela na stotine vaših sporočil, v katerih sem videla, kako zelo ste si želeli, da se družimo v Vranju. Zaradi vseh vas, ki cenite in spoštujete moje delo, obljubljam, da ne bom obupala. Kmalu se vidimo z novimi pesmimi. Vaša Breskvica."

breskvica
Breskvica
Instagram

Organizatorji dogodka "Dani Vranja" so odpovedali koncert Anđele Ignjatović Breskvice in se o tem pred nekaj urami oglasili na družbenih omrežjih. V izjavi so povedali: "Da ne bi postavili kulturno - turističnega dogodka 'Dani Vranja' v negativno luč in zaradi reakcij državljanov ustvarili negativnega vzdušja, smo se odločili, da odpovemo nastop umetnice Breskvice." Seveda se zdaj vsi sprašujejo - “Le zakaj?”