Muzika

Ceca - ukrepala je protiteroristična enota!

Avtor: kš

Protiteroristična enota je morala hitro ukrepati zaradi Cece! 50 mož je moralo posredovati, zaprli so del, kjer se pevka nahaja … In zakaj?! Zaradi njene varnosti in varnosti vseh udeležencev koncerta.

Ceca je na odru prava kraljica.
Foto: Instagram

Ceca Ražnatović je v nedeljo prispela v Črno goro, kjer bo nastopila v Ulcinju. Pevka ne skriva, da je navdušena nad tem, še posebej ker prvič nastopa v tem mestu.

Da organizatorji ničesar ne prepuščajo naključju, dokazuje pa dejstvo, da je na Veliko plažo prišla tudi protiteroristična enota Črne gore, da bi preverila, ali je vse v redu.

ceca
Njeni nastopi so nepozabni in velikokrat se zgodi, da je v publiki kar nekaj vročekrvnežev.
Instagram

Tekom dneva je več kot 50 pripadnikov protiteroristične enote s psi pregledalo del Velike plaže okoli mesta … Za kratek čas so zaprli tudi lokal, ki se nahaja na plaži in kjer bo dejansko pevka nastopila. Zakaj pa se je vse to dogajalo in zakaj je prišlo toliko pripadnikov specialnih enot, pa do zdaj še ni povsem jasno. Ceca namreč ni zahtevala posebnih varnostnih ukrepov, koncert je bil takoj razprodan … Vendar je najbrž nekdo od organizatorjev ali celo nekdo iz pevkine ekipe, prejel kakšne grožnje in zaradi tega je bila plaža videti kot plaža v kakšnem ameriškem akcijskem filmu.