Muzika

Devito – je z njim kaj narobe?

Avtor: k.s.

Devito je res fenomen na sceni, je glasbenik, reper in pravi nastopač ... Njegov zaščitni znak je že več kot tri leta maska, ki ga skoraj popolnoma skriva.

Devito
Foto: YouTube

Nekateri menijo, da ima čuden stil, drugi pa, da je neverjeten in zabaven. Kakorkoli že, njegovi glasbeni videospoti so res zelo gledani in dosegajo neverjetne številke, priljubljen pa je tudi v Sloveniji.

Zakaj maska?

Ogromno ljudi se je že vprašalo, zakaj ne želi pokazati svojega pravega obraza, on pa se vedno nekako izogne. Nazadnje je rekel, da maske ne bo dal dol, ker potem najbrž ne bo več zanimiv: »Mogoče bo to top novica nekaj dni, potem bo vse zamrlo in zakaj bi to naredil? Saj nisem nor.«

98e7f5071bbf931be22fe0e917d5c7b9.jpeg

Dejansko Devito žanje neverjeten uspeh – vse njegove skladbe imajo ogromno ogledov. Ljudje si želijo njegovih koncertov in tako polni klube in dvorane ... a nekateri so pa preveč radovedni.

Napad v klubu

In zaradi tega bi oboževalci storili res vse, da ga vidijo v obraz. Pred nekaj tedni je Devito nastopal v klubu v Posušju, kjer ga je napadel eden od obiskovalcev. Ta mu je na vsak način želel potegniti masko z obraza in dejansko mu je celo uspelo. Devito je obraz takoj skril in si je masko navlekel na obraz. Preveč radovednega oboževalca pa so se lotili varnostniki, ki so ga premikastili.