Muzika

»Dno, važne ste in nevoščljive!«

Avtor: kš

'Nove Uraganke' (nove članice skupine Hurricane) so neokusno napadle in zasmehovale Luka Blacka ... Prišlo je do pravega kaosa na družbenih omrežjih.

Hurricane
Foto: instagram

Članice nove zasedbe skupine Hurricane so gostovale v eni izmed oddaj in se neokusno posmehovale letošnjemu zmagovalcu Pesmi za Evrovizijo, na kateri so tudi same nastopile.

hurricane
Hurricane
instagram

Miona, Sara in Jovana so se najprej posmehovale ob omembi predstavnika Srbije na Evroviziji, nato pa vseeno pohvalile njegove plesalce. Največ pripomb so imele na njegovo petje in izgovorjavo, češ, da ga je nemogoče razumeti.

Luke Black
Luke Black
Instagram


»Jaz ga nisem nič razumela, ko sem prišla domov, sem vklopila prevajalnik,« je rekla ena izmed njih na Red televiziji, medtem ko sta s ostali dve dobesedno krohotali. Potem je nadaljevala: »Prvi dan, ko je bila pesem objavljena, ni bilo prevoda, očitno so ga dodali kasneje, ker je bilo to potrebno. Vse, kar sem razumela, da poje, je bilo "grrrmi" in "samo mi se spava", vendar je koreografija dobra, plesalci so ubijalski," je poudarila.

hurricane
Hurricane
instagram

Napad tviterašov

hurricane
Hurricane
instagram

Ti posmehljivi komentarji so sprožili ogorčenje številnih tviterašev, ki so ostro napadli nove "uraganke".
"Ha-ha, važne enotočkarice! Kako so si s tem zapečatile še tisto malo kariere, ki so jo imele. In dobile eno točko in pobegnile od sramote, niso niti ostale do razglasitve zmagovalca! Dno, tega niso potrebovale! V šoku sem, kako so nesramne! Predstavljale so se kot neki favoriti, pa niso dobile nič, niti od žirije niti od občinstva. Jasno je, zakaj so tako grozno ljubosumne na Luka,« so le nekateri od ostrih komentarjev.

hurricane
Hurricane
instagram

Spomnimo, skupina Hurricane je na Pesmi Evrovizije osvojila le ENO TOČKO!