Muzika

Dragana Mirković žaluje ... Odpovedala je koncerte!

Avtor: kš

Pevka je zaradi žalostnih novic, ki so pretresle njeno ožjo družino, odpovedala koncerte v beograjski Areni. Dragana je medijem sporočila, da žalujejo za mamo njenega soproga Tonija Bijelića.

Dragana Mirković je zaradi izgube tašče odpovedala prihajajoče koncerte.
Foto: Dejan Miličević

Dragana Mirković in njena družina preživljajo zelo žalostne trenutke, saj je ponoči umrla Tonijeva mama Marta. Pevka se je obrnila na medije zaradi svojih koncertov, načrtovanih za konec decembra in pojasnila razlog za odpoved:

“Z neizmerno žalostjo sem prisiljena, da se danes obrnem na vas. Moja družina in jaz preživljamo enega najtežjih dni, saj smo izgubili našo ljubo babico, mamo in taščo Marto. V teh dneh moram biti ob svoji družini in čeprav sem se zelo veselila našega druženja, vas moram obvestiti, da bom morala prestaviti svoje koncertne aktivnosti v naslednjem obdobju, zato bodo koncerti v Areni, načrtovani za 29. in 30. december, prestavljeni na 16. in 17. februar. Najraje bi leto zaključila z vami in začela svojo turnejo na najlepši možen način, vendar sem prepričana, da boste razumeli, zakaj je to trenutno nemogoče. Vem, kako zelo ste se veselili in vem, da so nekateri izmed vas prepotovali pol sveta, da bi bili z mano. Potrudila se bom, da to nadoknadim. Vstopnice, kupljene za prejšnje datume, bodo veljavne za nove termine. V imenu svoje družine se vam zahvaljujem za sporočila sožalja, razumevanja, podpore in ljubezni, ki nam neizmerno veliko pomenijo …” 

Dragana Mirković je koncerte prestavila na februar.
Dragana Mirković je koncerte prestavila na februar.
Dejan Miličević

Ta žalosten dogodek je prišel v času, ko je bila Dragana popolnoma posvečena pripravam na koncerte v Štark Areni.