Muzika

Jala Brat in Buba Corelli - vedno manj poslušana?!

Avtor: kš

Srbski medij Blic piše, da naj bi popularnost Jale Brata in Bube Corellija strmo padla. Tamkajšnji novinarji trdijo, da je velik neuspeh rezultat peticije proti njima, ki se je zgodila v Srbiji.

Jala Brat in Buba Corelli
Foto: Imperia

Jasmin Fazlić in Amar Hodžić, bolj poznana kot Jala Brat in Buba Coreli, sta z novim albumom "Goodfellas" dosegla veliko manj ogledov, kot sta s prejšnjimi izdelki. To naj bi bila posledica dejstva, da že približno dve leti ne nastopata v Srbiji. Problemi so se začeli na koncertu v Nišu, ko je njihov varnostnik pretepel nedolžnega fanta iz občinstva. To je vodilo do peticije za prepoved njunega vstopa v Srbijo.

Vir, dobro seznanjen z njunim delom, ki ga navaja Blic, pravi, da sta od takrat naprej rezervirala prireditve po celotni regiji in se izogibata Srbiji. To naj bi pripeljalo do padca njune popularnosti, saj sta največ občinstva pridobila prav v Srbiji, kar se kaže tudi v drastičnem padcu ogledov na YouTubu.

"Njihov novi album ni dosegel pričakovane popularnosti. Prej so bile njune pesmi izjemno priljubljene, celo ko sta objavljala singli, so mladostniki poznali besedila na pamet in sta napolnila vsak klub v Srbiji," pravi vir. "Vse do incidenta in prepovedi vstopa v Srbijo. Njuno glasbo največ posluša mladina in poleg BiH sta večino občinstva pridobila prav v Srbiji," dodaja vir.

Poročanja o kriminalnih dejanjih 

Blic poroča tudi o tem, da je bil Amar Hodžić, alias Buba Coreli, pred nekaj leti v zaporu zaradi preprodaje drog. Po poročanju medijev po celotni regiji naj bi pri njem našli kokain, zaradi česar je preživel leto dni v zaporu v Sarajevu skupaj z drugimi 12 osebami, ki so bile takrat pridržane zaradi prodaje večje količine narkotikov.