Muzika

Kiki Rahimovski Kaj je življenje brez tebe?

Avtor: kš

Za pesem "Što je život bez tebe" Kiki Rahimovski predstavlja videospot

Pesem je ustvaril Boris Đurđević, ustanovitelj skupine Colonia, in prinaša neverjetno energijo ter čustvo.
Foto: Croatia Records

Kiki Rahimovski je objavil novi videospot za pesem "Što je život bez tebe", ki jo je izvedel na letošnjem 71. Zagrebškem festivalu. Pesem je ustvaril Boris Đurđević, ustanovitelj in avtor nepozabnih hitov skupine Colonia.

Kiki Rahimovski je predstavil nov videospot za pesem
Kiki Rahimovski je predstavil nov videospot za pesem "Što je život bez tebe", ki jo je izvedel na 71. Zagrebškem festivalu.
Croatia Records

Sodelovanje Kikija in Borisa prinaša neverjetno energijo in čustvo, ki je osvojilo oder Zagrebškega festivala. Vse skupaj spremlja videospot v produkciji filmskega studia Avala.

"Zgodila se je neka čudna, a dobra povezava med Borisom in mano. Resnično sva oba uživala v sodelovanju. Pesem mi je bila všeč takoj in sem jo tako tudi zapel, brez kakršnekoli zadržanosti. Občutil sem močna čustva in se jim prepustil," je povedal Kiki Rahimovski.

Po zelo uspešnih ljubezenskih baladah "Suze nebeške" in "Kiša je padala", ki sta osvojili občinstvo po vsej regiji, ni dvoma, da bo tudi ta nova močna balada osvojila srca njegovih oboževalcev in sledilcev. Kiki je znan po iskrenih čustvih, ki jih izraža na svojih nastopih, kar je še enkrat potrdil tudi s to skladbo.