Muzika

Luke Black o Maji Nikolić: »Ona je kot junak iz risanke!«

Avtor: kš

Spomnimo, pevka Maja Nikolić je letošnjega srbskega zmagovalca za skladbo Evrovizije označila za temačnega ... Njegov nastop pa je opisala tako: »S hudičevimi repi in iluminatskimi sporočili...« njegov nastop med drugim označila za "temačen, s hudiči z repi in iluminatskimi sporočili".

Luke Black misli, da je čas tudi za drugačno glasbo.
Foto: Instagram

Pevec, katerega pravo ime je Luka Ivanović in ki bo s pesmijo Samo mi se spava zastopal Srbijo na letošnji Pesmi Evrovizije v Liverpoolu, pa ni pretirano prizadet zaradi Majinega negativnega mnenja.

maja-nikolić
Maja Nikolić
Instagram

»Je, ja, satansko je. Hecam se! Zame je Maja Nikolić kraljica, res. Zame je kot junak iz risanke. Ne morem verjeti, da je izgovorila moje ime. Res jo cenim in nimam nič proti njej. Razumljivo pa je, da teh stvari ne razume. Malo se mora premakniti in pustiti prostor pop glasbi. Scena se mora malo spremeniti ... na vrsto morajo priti tudi drugačni izvajalci, drugačna, pop glasba,« je povedal srbskim medijem. »Ne pravim, da se morajo drugi umakniti, le prostor mora biti tudi za nas ... In mislim, da ni ona tista, ki odloča, kakor tudi ne jaz ... Pač zgodilo se je, da so izbrali mene in to je to,« je še zaključil Luka.