Muzika

Maja Berović priznala, da je bila prevarana!

Avtor: kh

Maja Berović je povedala, kako sta ji Jala in Buba Corelli prodala pesem, ki je bila plagiat, ter opisala, kako se je vse skupaj končalo.

Maja je prekinila vse stike z bosanskim dvojcem.
Foto: Instagram

Sarajevski duo, Buba Corelli in Jala Brat, katerima je prepovedano nastopanje v Srbiji, ki ustvarja pesmi za mnoge znane pevce, med njimi je bila tudi Maja Berović, ki je natančno opisala, kako sta jo raperja prevarala in to za veliko vsoto denarja.
Pevka je v podcastu "Petcast" govorila o svoji karieri in sodelavcih, nato pa se spomnila trenutka, ko je ugotovila, da sta jo Buba in Jala konkretno prevarala.

maja-berović
Seksi Maja se je odločila, da ne bo več sodelovala z Jala Bratom in Bubo Corellijem.
Instagram

"To je bila zame prava nesreča, ko sem ugotovila, da je pesem Sama popoln plagiat. Jala je prevzel glasbo od te latinskoameriške zvezde, všeč mu je bila in verjetno je mislil, da tega nihče ne bo opazil. Vendar, žal. Ta pesem je bila svetovna uspešnica," je povedala pevka in nadaljevala:
"In zgodi se trenutek, ko odhajamo na Kubo snemat ta videospot, vstopim v avto, oh, tega nikoli ne bom pozabila. Sedim tam in na radiju slišim pesem Natti Natashe, poslušam in to je tista melodija. Poslušam, in počutim se kot bi bila pod hladnim tušem. Taksist namerno poveča glasnost radia, ker je že slišal mojo pesem, medtem ko nas vozi, jaz pa sedim zadaj in rečem svojim ljudem: 'Recite mu, naj utiša, slišal bo kdo od snemalcev', kot da tega nihče ne bo slišal. Kot da jaz ne izdajam pesmi in kot da v to nisem vložila na deset tisoče evrov!”
"Takrat sem poklicala Jala Brata in on je rekel, da te podobnosti pač ne bo nihče nikoli slišal … Obenem pa mi je rekel, da lahko prosimo za pravice … To smo tudi storili in žal smo morali pesem morali umakniti." In tako je pevka izgubila kup denarja ter se dejansko tudi sprla z dvojcem, ki zna biti resnično neugoden ... To vedo povedati res mnogi.