Muzika

Milan Stanković - senzacionalna vrnitev!

Avtor: kš

Milan Stanković napoveduje svoj veliki povratek na glasbeno sceno z novo pesmijo, ki obeta, da bo pravi hit.

Milan Stanković bo kmalu spet na sceni z novo skladbo
Foto: IG

Za to senzacionalno vrnitev sta zaslužna njegova nekdanja sodelavca, priljubljena bosanska glasbenika Jala Brat in Buba Corelli. Po dolgem času so obnovili svoje sodelovanje, ki bo kmalu obrodilo sadove v obliki nove pesmi, ki bo brez dvoma pravi hit.

Ekskluzivno iz Sarajeva

Jala Brat je spet ustvaril mega hit
Jala Brat je spet ustvaril mega hit
IG

Po informacijah, ki jih je ekskluzivno pridobil Kurir od virov blizu Stankovića in bosanskega dvojca, je pesem že posneta v glasbenem studiu v Sarajevu. Trio je svoje ponovno združenje proslavil z večerjo v eni izmed najbolj znanih sarajevskih restavracij, kar dodatno potrjuje, da so pretekla nesoglasja dokončno pozabljena. Jala Brat je na svojem Instagram profilu pred kratkim delil prvi odlomek Milanove pesmi "Pablo", ki sta jo ustvarila pred leti in je postala regionalni hit. To dejanje je jasen znak, da so se odnosi med glasbeniki popolnoma obnovili. Poleg nove pesmi, ki bo kmalu predstavljena javnosti, sta Jala Brat in Buba Corelli napovedala še eno presenečenje - izdajo remiksa prve, originalne verzije pesmi "Pablo".

Je to prava strategija za uspeh?

Viri blizu Stankovića razkrivajo, da je Milan večkrat obiskal Sarajevo zaradi pesmi, zdaj pa je projekt v zaključni fazi. Odločitev o datumu izdaje pesmi je sedaj v Milanovih rokah, vendar ni dvoma, da bo to sodelovanje znova pretreslo regionalno sceno. Dodatno, Stanković in bosanski dvojec pripravljata še več glasbenih presenečenj, ki bodo zagotovo navdušila oboževalce.

milan-stanković
Jala Brat
IG

Stankovićeva odločitev za ponovno sodelovanje z Jala Bratom in Bubo Corellijem priča o njegovi želji po uspešni vrnitvi na glasbeno sceno. Po obdobju premora in razmisleka se Milan vrača z novimi idejami in projekti, ki obljubljajo svežo glasbeno energijo. Njegova vrnitev na sceno bo očitno bombastična.

milan-stanković
Milan Stanković
IG

milan-stanković
Milan Stanković
IG