Muzika

Mile Kitić – Besen na njo!

Avtor: k.s.

Mlada in zelo postavna Elena Kitić se več kot očitno zelo dobro znajde na glasbeni sceni.

Mile in Elena
Foto: Instragram

Njene skladbe so zelo dobro poslušane in lepotička dela z najbolj vplivnimi glasbeniki v regiji ... Elena je na glasbeni sceni prisotna že dobrih šest let, a v čisto drugačni zvrsti od očeta. Ta naj bi si še vedno zelo želel, da bi Elena začela prepevati bolj folk skladbe, a lepotica to kategorično zavrača.

Ona si želi take glasbe

White Down Pointing Backhand Index

Mile je zelo zaščitniški

Mile je izjemno ljubeč oče, vendar tudi zelo zaščitniški in svoji Eleni marsikaj tudi prepove. Vir blizu družine je navedel, da je nedavno med očetom in hčerjo dobesedno počilo. Razlog pa naj bi bil spet poslovne narave.

elena kitić
Elena Kitić
Instragram

Ni mu povedala

Elena naj bi se namreč dogovorila za konkretno turnejo, s katero bi se še bolj uveljavila na novodobni glasbeni sceni. Mile je sicer zelo vesel, da je Elena zelo uspešna, vendar ko je nedavno izvedel, da se je dogovorila za turnejo po ZDA, je dobesedno pobesnel. Namreč, mladenka očetu ni niti omenila, da se dogovarja za turnejo na čisto drugem koncu sveta.

Elena Kitić
Elena Kitić
Instragram

Strah ga je!

Neimenovani vir je povedal, da je Mileta zelo strah za hčerko, saj ve, kakšen je šovbiznis in ve, kaj vse se lahko zgodi. Je zelo zaščitniški, čeprav bi rad izpadel, kot »skuliran« oče, ki ima s svojo hčerko prijateljski odnos. Čeprav je svoji Eleni dovolil, da nastopa po raznih klubih, se je nemalokrat pripetilo, da je najel nekoga, ki je ves čas z budnim očesom spremljal Eleno in vsak njen korak ... In ona tega sploh ni vedela.

Najbrž bo Elena vseeno odpotovala v ZDA, vendar bo gotovo morala z očetom skleniti kakšen kompromis – neimenovani vir trdi, da bo Mile v ZDA poslal nekoga, ki bo budno pazil na njegovo Eleno.

Foto: