Muzika

Mile Kitić - NISEM ga udaril!

Avtor: kš

Pevec Mile Kitić je izjemno priljubljen tudi pri mlajših … Na njegovih nastopih tako lahko vidimo starejše in tudi precej mlajše obiskovalce.

Mile Kitić
Foto: TikTok

In prav mlajši so tisti, ki se zelo radi fotografirajo z njim in ga velikokrat prosijo za selfije. Pred nekaj dnevi se je situacija ponovila. Mile je prepeval na odru, pod odrom pa je bil mladenič, ki ga je vztrajno prosil za skupno fotografijo … Mladenič kar ni odnehal in zato je Mile v nekem trenutku zamahnil z roko in mladeniča (zelo nežno) udaril po glavi.
Družbena omrežja so se vnela
Posnetek je seveda končal na vseh družbenih omrežjih, kjer pa je sprožil neverjetno veliko komentarjev. Mileta je kar nekaj ljudi dobesedno napadlo, češ, da tega ne bi smel storiti.

Podal izjavo

Novinarji seveda ne bi bili novinarji, če ne bi želeli dobiti tudi izjavo legendarnega glasbenika. Ta pa je komentiral, da je bila ta gesta le simpatična in nikakor ni mislil kakor koli biti nasilen. Poudaril je tudi, da sta se oba s fantom potem smejala in da je bilo tudi fantu povsem jasno, da je šlo za hec … Seveda pa komentatorji tudi ne bi bilo komentatorji, če ne bi pljuvali tudi takrat, ko tega pač res ni treba.

Video si lahko pogledate na tej povezavi - KLIK!