Muzika

"Misliš, da ker si popularen, ti je vse dovoljeno?!”

Avtor: kš

Pevka Teodora Džehverović je izdala album z naslovom "Žena bez adrese", ki je v kratkem času postal zelo priljubljen.

Teodora je javno povedala, da jo je Voyage razočaral.
Foto: IG

Medtem ko pevka promovira svoje nove pesmi, je njen mlajši kolega Mihajlo Veruović, znan kot Voyage, napovedal sodelovanje s Ceco Ražnatović na svojem prihajajočem albumu. Oba sta bila gostja v oddaji na Prvi televiziji, kjer pevka ni skrivala jeze, ki jo čuti do mladega reperja.
Kot je povedala v oddaji in to v njegovi prisotnosti, naj bi v morala v preteklosti sodelovati, potekali so dogovori, a kasneje se Voyage ni nikoli oglasil in ni spoštoval dogovorov.

Voyage ... Menedžer pravi, da bi bil le živčen.
Voyage je medtem posnel duet s Ceco ...
IG

"Zame to ni neumnost, za mene je to pomembna stvar. Pravzaprav, tega ne bi rada poglabljala. Rekla bom samo, da sem res skrbno izbirala ljudi, ki bodo sodelovali na mojem albumu. Prišla sem v studio, da mi zavrti pesem, ki je bila načrtovana kot duet in bi bila na njegovem albumu. Rekla sem, da bi, če gostujem pri njemu, želela, da gostuje tudi on pri meni, kar se mi zdi popolnoma pošteno. On mi je rekel, da, tudi če ne bi gostovala pri njemu, bo prispeval k mojemu albumu," je začela.
"Vse sem vzela zelo resno. Potem se ni več oglasil, ni odgovoril moji menedžerki na sporočilo. Oglasil se je po dveh mesecih …”

Nato se je neposredno obrnila na mladega raperja:

"Vsi delamo napake, ampak dala sem ti dobronameren nasvet. Nekatere stvari res moraš spremeniti, ker ti jih ne bo vsak toleriral. Ko si popularen in je vse super, so vsi okrog tebe, a ko se stvari spremenijo in ni vse tako super in čarobno..." je dejala Teodora, medtem ko je Voyage, nekoliko skesano pritrdil, da se strinja s kolegico.

Teodora si je želela le plodnega in konstruktivnega sodelovanja.
Teodora si je želela le plodnega in konstruktivnega sodelovanja.
IG