Muzika

Nina Badrić - Rekla je »da!«

Avtor: k.s.

49-letna Nina Badrić ima v svojem repertoarju kup krasnih ljubezenskih pesmi, ob poslušanju katerih se je zaljubilo na stotine parov ... Nekateri so ostali skupaj, drugi so se razšli, tretji pa so se celo poročili ali poroko načrtujejo.

nina badrič
Foto: splet
Med temi je mladenič iz Brčkega, ki je očitno imel zelo dobre zveze z ekipo Nine Badrić in kar na njenem koncertu, ki se je zgodil na zadnji dan leta 2021, svojo drago zaprosil za roko. Kakšno presenečenje!
8b85d92ce1d1ef5f50d07a6c8d2b307e.jpeg

Tudi ona je Nina

Na oder so povabili neko dekle, ki ji je prav tako ime Nina. Potem je prišel še fant, ki je pred obema Ninama pokleknil. Badrićeva se je v tistem trenutku premaknila malce stran in mladenič je svojo Nino prosil za roko. Ta je rekla: »Da!« Vsesplošno veselje in rajanje! Tudi Nina Badrić je bila ganjena in pred nekaj dnevi je ta ljubezenski trenutek delila na svojem profilu na Instagramu, kjer je seveda v trenutku nabrala na stotine krasnih in pozitivnih komentarjev.

nina-badrić
Nina Badrić
instagram

nina-badrić
Nina Badrić
instagram

Prejšnje leto je bilo dobro

Nina Badrić je v nedavnem intervjuju povedala, da prejšnje leto zanjo sploh ni bilo slabo. Do cilja ji je uspelo pripeljati kar nekaj poslovnih načrtov. Pevka si želi, da bo leto 2022 seveda še boljše in plodnejše.
Naj živi ljubezen!