Muzika

Pevec je bil brez denarja, Brena je naredila to …

Avtor: kš

Lepa Brena velja za eno največjih glasbenih zvezd celotnega balkanskega prostora, znana pa je tudi po svoji prijaznosti do občinstva.

Maid Hećimović je še zmeraj navdušen nad platinasto pevko.
Foto: Instagram

Zato ne preseneča dogodek iz leta 2011, ki se je zgodil po njenem spektakularnem koncertu v Areni in ki samo potrjuje njeno velikodušnost.

Pevec Maid Hećimović je za Telegraf povedal zgodbo, ki se je odvila v zaodrju, ko so oboževalci želeli fotografijo z Lepo Breno po njenem koncertu. Maid je povedal, da je na koncert prišel brez vstopnice in denarja, komaj je uspel priti do Beograda. "Iz Orašja sem se odpravil v Beograd na koncert, brez vstopnice, a sem vedel, da moram iti. Prišel sem pred Areno, iskal vstopnico, a brez uspeha. Po naključju sem srečal prijatelja, ki je sodeloval v njenem spotu in mi je uspelo priti noter," je svojo pripoved začel Maid.

Maid Hećimović - danes uspešen pevec
Maid Hećimović - danes uspešen pevec
Instagram

Po koncertu je pevec uspel priti v zaodrje, da bi se fotografiral z Breno in potrpežljivo čakal na svoj trenutek. Ko je prišel na vrsto, je Brena želela najprej nekaj pojesti, a Maid ji je nekoliko predrzno rekel: "Veš kaj, Brena, nisem imel niti vstopnice, ne vem niti, kje bom spal, nimam nič denarja … tako, da prav - ti se pa ne fotografiraj z mano.”

Lepa Brena ima res poseben odnos s svojimi oboževalci.
Lepa Brena ima res poseben odnos s svojimi oboževalci.
Facebook

Brena se je na to odzvala s smehom in ga objela. Nato je poklicala svojo pomočnico in po kratkem pogovoru Maidu sporočila, da mu je plačala tudi hotel. Ta trenutek je bil za pevca izjemno pomemben, saj je bila to potrditev za mladega pevca, da je Brena res nekaj posebnega. "Brena me močno spominja na mojo pokojno mamo," je dodal Maid.

Lepa Brena in Maid sta po tem dogodku ostala v stiku, pevka ga je celo povabila, da je nastopil kot gost na njenem koncertu v njegovem rodnem Orašju.