Muzika

Popolnoma navdušena Severina

Avtor: kš

"Moram reči, da je bil to eden najboljših koncertov... Pri tem ne štejem samo Makedonijo... Eden najboljših koncertov nasploh. Hvala vam..." - Severina

Severina
Foto: Matea Smolčić Senčar

Polna Arena Borisa Trajkovskega v Skopju je sinoči sprejela Severino, ki je s tem koncertom svojo aktualno dvoransko turnejo razširila tudi izven meja Hrvaške. Priljubljeno regionalno pevko so Makedonci navdušili prav toliko, kot je ona njih med dvournim nastopom.

"To je bil naš tretji koncert v Areni Borisa Trajkovskega in nisem pričakovala takšnega koncerta... Tokrat nismo imeli plesalcev, a niso nam bili potrebni, vse sem opravila sama namesto njih (smeh), niti velike video produkcije, a tisto, do česar zelo držim in kar mi veliko pomeni, ker je to moje pogonsko gorivo, je odličen bend, odlični glasbeniki, ki jih je bilo na odru zelo veliko in ki so dali vse od sebe, da ta večer ostane za vedno v spominu in za vedno v srcih občinstva, pa tudi nas samih... Tako oni kot jaz smo bili osupli in blagoslovljeni, ko smo videli nove generacije, ki pojejo naše pesmi, kot tudi tiste dobro znane ljudi, ki so že prihajali na naše koncerte v Makedoniji. Zahvaljujem se Skopju, zahvaljujem se za nesebično ljubezen, ki so mi jo izkazovali med vsako skladbo in moram reči, da je bil to eden najboljših koncertov... Pri tem ne štejem samo Makedonijo. Eden najboljših koncertov nasploh... Hvala vam." - je po koncertu izjavila Severina.

Naslednji na seznamu Severininih koncertov je v Zadru, v ŠC Višnjik, 13. aprila, za katerega so vstopnice razprodane že tri tedne vnaprej.