Muzika

🚨Pozor! Na voljo še zadnje vstopnice!🚨

Avtor: kš

🚨 Pozor, pozor ljubitelji dobre glasbe in nepozabnih žurov! Zadnje vstopnice za 2. BEST FM rojstnodnevni koncert so že skoraj pošle!! 🎉

!!!
Foto: kš

⏳⏳⏳ Pohiti in se nam pridruži 8. novembra 2024 v dvorani Stožice, kjer bomo skupaj uživali v nepozabni noči legendarnih zvezd! 🌟🌟🌟

🌟 Zate so pripravljeni najboljši: Seka Aleksić, Darko Lazić, Sanja Vučić, Jovan Perišić, Breskvica in MC Stojan ....+ GOSTJE PRESENEČENJA 🤩 Predstavljaj si energijo, ko se bo dvorana napolnila z ritmi, ki jih obožuješ!!! 🎶💃🕺

🎟️ Ne čakaj, da ti drugi povedo, kako fantastično je bilo. Bodi del tega večera. Vstopnice so še na voljo, a ne za dolgo! Obišči Eventim in si zagotovi svojo vstopnico zdaj!

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO❗🎫PARTER (stojišče)🎫ZELENI RING (prosta izbira sedišč)🎫VIP MIZA FAN PIT🎫VIP CELOTNE LOŽE +pogostitev (za več oseb)

🚌 Za vse, ki prihajate z javnim prevozom: s predložitvijo vstopnice tri ure prej in po dogodku zagotovljen brezplačen prevoz. Pripravi se, da boš del nečesa velikega. Se vidimo v Stožicah! 🎉

ℹ️ℹ️ℹ️ Dodatne in zelo koristne informacije ℹ️ℹ️ℹ️

■ V izogib gneče na vhodu naprošamo, da na prizorišče pridete prej. ODPRTJE VHODOV ob 18.30 uri.
■ Vstopnice (klasične in print@home) bodo na vhodu pregledane s posebnim čitalcem vstopnic.
■ Z vstopnico možen enkraten vstop.
■ Invalidne osebe imajo dostop le na zeleni nivo.
■ STAROSTNA OMEJITEV: 16+ (vstop dovoljen le z veljavnim fizičnim osebnim dokumentom – slika dokumenta na telefonu ne velja)
■ Parkirni prostori za obiskovalce so na voljo na standardnih parkiriščih okoli prizorišča. Priporočamo uporabo javnega potniškega prometa.
■ Parkiranje možno na brezplačnih parkirnih mestih v lasti MOL, in sicer dve uri pred in dve uri po prireditvi. Parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale. Plačljiva parkirna mesta: Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat.
■ Ljubljanski potniški promet s predložitvijo vstopnice za vse obiskovalce zagotavlja brezplačen prevoz tri ure pred in po prireditvi.
■ Za hrano v dvorani skrbi Burek Olimpija na zelenem ringu, pred in po dogodku pa Food 4 You na ploščadi dvorane.
■ Kadilnica se nahaja na zelenem ringu nasproti odra.