Muzika

Razkrito, kako se Brena obnaša do sodelavcev!

Avtor: kš

"Ta Brena, ta ženska,” tako je voditeljica Kilibarda začela stavek, ki je razkril, kako se Lepa Brena obnaša do sodelavcev.

Lepa Brena in Senidah
Foto: instagram

Voditeljica poudarja, da je pevka stroga profesionalka

Voditeljica Marija Kilibarda, ki je bila gostiteljica dogodka RedBull SoundClash, ki se je odvijal na Kalemegdanu, kjer sta peli folk pevka Lepa Brena in slovenska diva Senidah, je medijev razkrila nekaj podrobnosti o legendarni Breni.

Marija Kilibarda
Marija Killibarda
instagram

V čast ji je bilo

Kilibarda je poudarila, da ji je bilo v čast biti del tega projekta - “spopada” med Breno in Senidah.

“Moram biti nevtralna. Ne morem biti v nobenem timu, lahko pa povem, katera je moja najljubša Brenina pesem, to je "Poželi sreću drugima" … Moj najljubša Senidina pa je "Replay", mislim, da je to edina prava MTV uspešnica, ki jo je ta regija imela v zadnjih desetih letih. Ko se je ta pesem pojavila, ne poznam osebe, ki ne bi bila "okužena" - je povedala Marija.

S celo ekipo je trdo delala na tem, da bi ta projekt potekal na najvišjem nivoju, zato so pogosto imeli vaje do pozno v noč.

Novinarjem je razkrila anekdoto o tem, kako je potekala končna vaja in opisala, kako se velika zvezda Lepa Brena obnaša do zaposlenih, kar jo je popolnoma navdušilo.

“Ta Brena, ta ženska! Ko smo končali priprave ob enih zjutraj, smo bili vsi mrtvi, pregriznjeni od komarjev. Padal je dež, bilo je hladno, nato vroče ... Ona pa si je vzela čas, da se je zahvalila vsakemu tehniku posebej, vsaki osebi, ki je bila vključena v to produkcijo. Res je prava profesionalka in zato je največja! To je zato, ker je predvsem človek!”