Muzika

Razsipna Aleksandra Prijović osvojila Zagreb

Avtor: kš

Pevka je povsem razvnela Zagrebško publiko. Zaporedni koncerti v Areni so bili več kot fenomenalni. A kaj se je dogajalo v zakulisju?!

... in potem je nazdravila s svojimi oboževalci
Foto: IG

Prija je v Zagreb prispela dan pred prvim koncertom skupaj s sinom in najbližjimi družinskimi člani. Njen mož, Filip Živojinović, je prispel dan prej s skupino 75 ljudi, da bi zagotovil, da bodo priprave na spektakel potekale brezhibno. Aleksandra je za svoje bivanje v Zagrebu izbrala najrazkošnejši hotel v mestu, cena njenega bivanja pa je znašala približno 17.000 evrov.

Aleksandra je bila vidno ganjena ...
Aleksandra je bila vidno ganjena ...
IG

Prija in njena družina so v hrvaški prestolnici bivali sedem dni. Za udobnost namestitve ni želela varčevati, zato se je odločila za bivanje v najdražjem apartmaju hotela, kjer je imela na voljo vse, kar ta razkošni hotel lahko ponudi. Po besedah vira iz hotela, ki je želel ostati anonimen, je Aleksandra Prijović umirjena in ne mara javne izpostavljenosti. Uživala je v udobju svojega luksuznega apartmaja, ki ga je redko zapustila, maskerji in frizerji pa so jo obiskovali kar v hotelu …


V Areno se je tako odpravila brezhibno urejena. Za svoje sodelavce je rezervirala minibus, sama pa je hotel zapustila v zelo razkošnem avtomobilu. Po neuradnih informacijah najem Arene stane 25.000 evrov na dan, kar pomeni, da je za pet dni samo za to porabila 125.000 evrov. Poleg tega je za visokoproračunsko opremo, produkcijo, bend, plesalce in njihove kostume porabila enakovredno vrednost stanovanja v Beogradu - do 200.000 evrov. Za svojo garderobo je Prija porabila neverjetnih 300.000 evrov, nosila je dragocene kose svetovno znanih modnih znamk.