Muzika

Seksi Tea je zelo ponosna ...

Avtor: kš

Priljubljena pevka Tea Tairović je med nedavnim obiskom Severne Makedonije razkrila pomembne podrobnosti o svojem prihajajočem glasbenem projektu.

Ted opira novo poglavje v svoji karieri
Foto: IG

Tea je navdušeno sporočila, da bo njen repertoar obogatila z izvedbo ene izmed pesmi legendarnega Tošeta Proeskega. Pevka je izrazila svoje veliko spoštovanje in ljubezen do makedonskih melodij ter obljubila, da bo pesem odpela z vsem srcem.

Dobila pesmi pokojne legende 


Poleg tega je seksi Tea razkrila, da bo njen novi album, ki izide aprila, vseboval tudi pesmi, prvotno napisane za pokojnega pevca Luisa. Te pesmi so po Luisovi prezgodnji smrti ostale neizvedene in bodo sedaj prvič predstavljene javnosti. Tea je izrazila čast, da lahko te pesmi predstavi svojemu občinstvu in s tem počasti spomin na Luisa.

Tea Tea je že zdaj zelo priljubljena, s skladbami, ki so bile namenjene Luisu, bo najbrž še bolj
Tea je že zdaj zelo priljubljena, s skladbami, ki so bile namenjene Luisu, bo najbrž še bolj
IG

Album, na katerem sodeluje s priznanim skladateljem Draganom Brajovićem Brajo, obljublja svež pristop in zrelejši zvok. Tea je poudarila, da bo album ohranil njeno prepoznavno glasbeno identiteto, hkrati pa prinesel nove glasbene elemente. Njeni oboževalci že nestrpno pričakujejo nove pesmi, ki bodo dodale novo poglavje v njeni uspešni glasbeni karieri.