Muzika

Tea Tairović - solze med koncertom

Avtor: KŠ

V čarobni noči v Sarajevu je Tea Tairović, ki je znana tudi po svoji močni povezavi s starši, doživela čustven trenutek, ko je svoj koncert posvetila mami Božici.

Tea je zelo navezana na svojo mamo
Foto: IG

Tea, ki se je na odru pogosto izkazala za močno in samozavestno, ni mogla zadržati solz, ko je govorila o svoji mami. Zaradi odsotnosti mame na koncertu je Tea izrazila svoja čustva še bolj iskreno. "Mama, nisem vedno bila idealna ženska, idealna sodelavka ali hči," je povedala Tea med govorom, "a ne glede na to, kaj sem doživela, si bila vedno tukaj zame."
Vrhunec večera je bil, ko je Tea zapela balado "Ne brini majko". V tem trenutku je tudi čestitala svoji mami za rojstni dan, kar je bilo presenečenje za občinstvo. S tem dejanjem je Tea pokazala, kako globoko ceni podporo in ljubezen svoje mame.
Njen nastop ni bil samo glasbeni dogodek, ampak pristna izpoved hčerine ljubezni in zahvale. Tea je s svojim nastopom poudarila pomen družinskih vezi in neomajne podpore, ki jo nudijo starši. To je bil čudovit poklon vsem materam in njihovi neskončni ljubezni.