Muzika

Tilen Lotrič navdušil v oddaji Zvezde Granda!

Avtor: kš

Naš Tilen Lotrič, ki v Sloveniji niza hit za hitom, se je odločil, da bo osvojil tudi Balkan …

Zvezde Granda
Foto: Osebni arhiv

In tako je v soboto zvečer na balkanskem glasbenem prizorišču pustil neizbrisen vtis. Tilnov nastop na prestižnem tekmovanju "Zvezde Granda" ni le potrdil njegovega glasbenega talenta, ampak je pokazal tudi, kako celostno umetniško podobo oblikuje pristen stajling in karizmatična osebnost. Tilnov bleščeč, iskren nasmeh in samozavesten nastop sta dodala pridih avtentičnosti in sproščenosti, ki je občinstvo in žirijo popolnoma očaral.
Poleg svojega vokalnega talenta je Tilen pritegnil pozornost tudi z izjemno stajling izbiro. Zanimiv suknjič, ki je bil resnično vpadljiv, je dodal posebno dimenzijo scenski prisotnosti. Ta modni kos je bil deležen posebne pohvale s strani žirantov, ki so bili navdušeni nad drzno izbiro in načinom, kako je ta dopolnila nastop.

Navdušenje, ki ga je pokazal na odru, in sposobnost, da se poveže s publiko, sta ključni lastnosti,
Tilen Lotrič
Sašo Švigelj

In tako je s svojim nastopom na priljubljenem tekmovanju "Zvezde Granda", Tilen Lotrič, znan tudi kot Angelo, znova dokazal svoj izjemen pevski talent. Po koncu nastopa je razrešil dilemo o svojem imenu in pojasnil, da čeprav se v resnici imenuje Tilen Lotrič, se je odločil za umetniško ime Angelo, saj se mu je zdelo, da njegovo pravo ime v tem kontekstu zveni preveč kot nek cirkus in da bi ga ljudje težko razumeli. Seveda je sledilo kup zabavnih trenutkov, od vprašanj ali se njegovo ime začne na D ali na T … V nekem trenutku je eden od žirantov glasno vzkliknil: “T kot Tito!”

Tilna lahko vidite proti koncu. Po drugi uri predvajanja - natančneje 2:37:40

Premagal mladega Gorana

Tilen se je bojeval proti 18-letnemu Goranu Dimiču, ki je sicer lepo pel, vendar je bilo več kot jasno, da je Tilen precej boljši in tudi samozavestnejši, kar je na takem odru res ključnega pomena. Tilen je bil namreč tako prepričljiv, da je zmagal kar s 6 proti 1 …

Žirija oddaje "Zvezde Granda" je bila navdušena nad nastopom mladega Slovenca. Marija Šerifović je s humorjem komentirala videno na odru in mu zaželela dobrodošlico v "cirkus". Drugi člani žirije so izrazili občudovanje in poudarili Tilnov potencial ter odlično sodelovanje z mentorjem.

Srečen in poln energije

tilen-lotrič
Tilen Lotrič
Sašo Švigelj

S Tilnom smo se pogovarjali v nedeljo zjutraj, ko so bili spomini na nastop še kako živi. Tilen nam je povedal: “To je bila izkušnja, kot še nikoli do sedaj. Pred mano je bila žirija, v kateri so same zvezde ... Jaz mali Tilen iz Slovenije (smeh), ogromen oder ampak sem se na njem kar dobro znašel. Srbščina mi je glede izgovorjave sicer kar izziv … No, skratka, sedaj sem v skupini Đorđe Davida in pridno vadimo ter seveda čakamo na naslednji krog!”

Njegova kariera je v vzponu, in glede na dosedanje uspehe, bo zagotovo še naprej navduševal tako dom
Tilen Lotrič
Sašo Švigelj

Tilnova prva zmaga v oddaji je le še ena potrditev njegovega trdega dela in neizpodbitnega talenta. Navdušenje, ki ga je pokazal na odru, in sposobnost, da se poveže s publiko, sta ključni lastnosti, ki ga delata izjemnega umetnika. Njegova kariera je v vzponu, in glede na dosedanje uspehe, bo zagotovo še naprej navduševal tako domače kot mednarodno občinstvo.