Muzika

V nekaj dneh bo zaslužila skoraj pol milijona!

Avtor: kš

Spet ona, mlada, seksi in še kako obetavna ... Vsaj kar se tiče financ - Prija bo namreč v prihodnjih dneh zaslužila ogromno. Poglejmo, koliko!

Aleksandra Prijović
Foto: IG

Mlada glasbena senzacija Aleksandra Prijović je na poti, da s svojimi koncerti postavi nove standarde v regiji. Po seriji petih razprodanih nastopov v prestižni Areni Zagreb, se odpravlja na nadaljnje osvajanje občinstva s turnejo "Od vzhoda do zahoda". Njeni naslednji postanki vključujejo dvorano Mejdan v Tuzli … Vendar to je šele začetek. Vrhunec turneje bo nedvomno 30. decembra, ko bo Aleksandra nastopila na trgu v Budvi. A še večji spektakel se obeta za novo leto v Beogradu, kjer bo, kot poroča "Informer", za dva dneva prepevanja zaslužila osupljivih 451.800 evrov.

Njeni koncerti so spektakularni.
Aleksandra Prijović
IG

Razkošen dogodek - vrtoglave cene

Prvi 1.200 srečnežev, ki bodo novo leto praznovali z Aleksandro, bodo za to izkušnjo odšteli med 210 in 270 evrov. Organizatorji so razkrili, da bo prostor za ta dogodek razdeljen na pet cenovnih kategorij, ki se bodo razlikovale glede na oddaljenost od odra in kakovost pogleda. Najcenejše mize, ki so v rdeči coni in jih je 20, stanejo 170 evrov na osebo. Sledijo bronasta cona s ceno 190 evrov, srebrna s 210 evri, zlata s 240 evri in končno, platinasta cona, kjer bodo za mizo s 12 sedeži na osebo odšteli 270 evrov. Skupno bo za 101 mizo sedelo 1.212 ljudi, ki bodo skupaj prispevali 257.880 evrov.

Cenejša ponovitev

Zanimivo je, da bo ponovitev dogodka ponudila enako doživetje, a po nižjih cenah. V vseh cenovnih kategorijah bodo cene nižje za 50 evrov, razen v zlati coni, kjer bo popust znašal 60 evrov. Skupni zaslužek za ponovitev dogodka bo tako znašal 193.920 evrov.

Pevka Aleksandra Prijović in njen mož Filip sta za razkošno vilo na Bežanijski kosi.
Aleksandra Prijović
IG

Ponosna mama

V ekskluzivnem intervjuju za "24sata.hr", Aleksandrina mati, Borka, ni skrivala svojega navdušenja: "Nameravala sem delati, vendar se ne morem upreti, da ne bi bila del tega čarobnega večera. Če bom imela možnost, morda celo stopim na oder in zapojem s svojo hčerko." S ponosom je dodala: "Kaj naj rečem? Resnično se počutim ponosno in srečno. Nadaljujemo z novimi zmagami in pripravljamo še nekatera presenečenja, a zaenkrat ne smem ničesar razkriti."
Aleksandra Prijović s svojo turnejo "Od vzhoda do zahoda" ne le razveseljuje svoje oboževalce, temveč tudi postavlja nove mejnike v glasbeni industriji regije. Njena kombinacija talenta, karizme in poslovnega pristopa prinaša svež veter v svet glasbenih dogodkov, ki obljublja nepozabna doživetja in presenečenja.