Muzika

Vam je jasno, kdo je ta pevka?!

Avtor: kš

Lepotička, ki je leta 2005 zmagala na tekmovanju Zvezde Granda, je danes ena najbolj uspešnih pevk na Balkanu. Se vam sanja, o kom je govora?

Milica Todorović leta 2005
Foto: TikTok

Milica Todorović je leta 2005 zmagala na tekmovanju Zvezde Granda s pesmijo "Trula višnja" in se od takrat znatno spremenila.

Srbska pevka Milica Todorović je te dni postala popolna senzacija na TikToku, kjer se je pojavil posnetek njenega nastopa na Zvezdah Granda iz leta 2005, kjer je zmagala. S svojo izvedbo pesmi "Trula višnja" je takrat popolnoma prevzela žirijo.

Milica Todorović danes
Milica Todorović danes
Instagram

Dejansko lahko vidimo, kako se je Milica od takrat do danes resnično spremenila. Takrat je imela rjave lase, danes je platinasta blondika. Vmes je pevka operirala nos in si uredila zobe. Vendar pa je ena stvar ostala ista, to sta njen nasmeh in energija, po katerih je Milica znana še danes. To mlado pevko na Instagramu spremlja 763 tisoč oboževalcev, na svojem profilu pa rada deli trenutke iz zasebnega življenja.


Znana je po svojih številnih uspešnicah "Uporedi me", "Tri čaše", "Reci ja", "Ista ja", "Konačna odluka" in mnoge druge. Lani je bila na koncertu Saše Matića v Areni Zagreb prav ona gost presenečenja in letos sta skupaj izdala pesem "Nedam da nemam te".

In v petek nas bo tudi ona zabavala na našem prvem rojstnem dnevu! Ne zamudite!

aca-lukas
Prvi rojstni dan
Best FM