Muzika

🌟✨🎵 Voyage - bo postal svetovna zvezda?! 🌍🚀💫

Avtor: kš

Voyage, zvezda v vzponu urbane glasbe, osvaja svet! 🌍💫 Njegova unikatna mešanica nalezljivih ritmov in večjezičnih besedil je pritegnila pozornost Billboarda, ki ga je prepoznal kot enega najbolj obetavnih talentov v regiji. Z neomajno strastjo in vztrajnostjo ruši meje in se podaja na pot svetovne slave. 🎤🚀 Spremljajte njegov vzpon!

Voyage
Foto: Mercator

Vzpenjajoči se zvezdi urbane glasbe v Vzhodni Evropi, Mihajlu Veruoviću, bolje poznanem pod umetniškim imenom Voyage, se menda obeta svetla prihodnost ✨. V zadnjih nekaj mesecih je 23-letni Beograjčan dosegel izjemne uspehe 🚀, ki segajo daleč preko meja njegove domovine.

Njegova glasbena kariera je doživela nov vrhunec, ko je argentinska podružnica priznane ameriške revije Billboard Voyagea prepoznala kot enega izmed najbolj obetavnih talentov na sceni urbane glasbe 🎶. "Prvi Srb, o katerem piše Billboard," je mladenič ponosno delil z oboževalci na svojem Instagram profilu 📸. Ta dosežek ni le potrditev njegovega dela, ampak tudi pomembno priznanje za glasbenika, ki se nenehno trudi presegati ustaljene meje in postavljati nove mejnike 🔝.

voyage
🎵 Sledite vzponu Voyagea do globalne slave! 🌍
Mercator

Mihajlo, rojen v Beogradu, je s svojo edinstveno mešanico nalezljivih ritmov in večjezičnih besedil hitro zavzel srca poslušalcev doma in v tujini 💖. Z impresivno bazo skoraj dveh milijonov sledilcev na Instagramu in TikToku ter več kot 1,5 milijarde poslušanj na pretočnih platformah, Voyage ni le fenomen na družbenih omrežjih, ampak tudi resen “player” na globalni glasbeni sceni 🌍.

Billboard je poleg njegovih umetniških dosežkov izpostavil tudi njegovo osebno zgodbo, ki jo zaznamujejo tragični družinski dogodki 😢. Reperjevo otroštvo je bilo prepleteno s političnimi turbulencami, saj je bil njegov oče tesno povezan z umorjenim srbskim predsednikom vlade Zoranom Đindićem. Družina Veruović se je po atentatu znašla v izjemno težki situaciji, kar je Mihajlu dalo dodatno motivacijo za ustvarjanje glasbe, ki ne le zabava, ampak tudi nagovarja resnične življenjske izzive 🎤.

voyage-v-mercatorju
🌟 Voyage: Iz Balkana na svetovne odre! 🎤
Primož Lavre

Voyageov vzpon na mednarodno sceno je dokaz, da prave strasti in vztrajnosti ne more ustaviti nobena ovira 💪. Njegova glasba, ki združuje sodobne urbane ritme z globokimi, osebnimi in družbeno angažiranimi besedili, odmeva daleč preko balkanskih meja in osvaja lestvice in srca poslušalcev po vsem svetu 🌟. Kot pravi sam: "Glasba je moj način, da povem svojo zgodbo, zgodbo, ki je, upam, univerzalna in se lahko dotakne vsakogar, ne glede na to, od kod prihaja." 🎵