Trači

Aca Lukas doživel prometno nesrečo

Avtor: kš

Aca Lukas je doživel prometno nesrečo v nedeljo v bližini beograjskega letališča "Nikola Tesla" in to le nekaj trenutkov po pristanku iz Amsterdama.

Aca Lukas
Foto: TikTok - Hype

Pred nesrečo je bil pevec zelo dobre volje, saj ga je s šoferjem pričakala tudi njegova najmlajša hčerka Viktorija … Nihče ni pričakoval, da bi se lahko zgodilo kaj slabega.

Medtem ko je bil še na Nizozemskem, se je Aca slišal s svojo ljubljenko hčerko in se dogovoril, da bosta dan preživela skupaj. Prav zaradi tega je bila deklica na letališču. Lukas je imel odličen nastop v mestu Hofddorp blizu Amsterdama. Načrtoval je, da bosta takoj po pristanku šla na kosilo in nato na jahanje. Deklica je bila zelo srečna. Ko je prišlo do trčenja, se je prestrašila in prosila za vodo. Za Aco je bilo seveda  najpomembnejše, da je ona v redu.

Aca Lukas
TikTok - Hype

Za volanom Lukasovega "mercedesa" je bil njegov šofer, nesrečo pa je povzročil moški v drugem vozilu. Pevec je sedel na sovoznikovem sedežu, medtem ko je Viktorija sedela na zadnjem sedežu. Vanje je trčil avto znamke mini. Policija pa je na kraju nesreče ugotovila, da 27-letni voznik, ki je povzročil nesrečo, ni bil pod vplivom alkohola.

Aca Lukas je v video sporočilu za oboževalce dejal: "Ljudje, v redu sem. Vse je v redu. Najpomembnejše je, da je moje dete, ki je sedelo za mano, v redu. Viktorija je v redu, nihče ni bil poškodovan, šofer ni kriv. Avto je uničen, vendar smo živi in zdravi."