Trači

Ana Nikolić – Grem v toplice, ne v kliniko za odvajanje!

Avtor: kš

Ana Nikolić se je spet soočila s kritikami spletnih sovražnikov ... Tokrat je govora o kliniki za odvajanje, ki pa po njenih besedah sploh ni klinika za odvajanje, temveč malo bolj sodobno zdravilišče.

Ana Nikolić
Foto: Instagram

Mnogi so mislili, da gre za rehabilitacijsko kliniko, zato je Ana pojasnila, za kaj gre.

»Grem v zdravilišče in ne v kliniko za odvajanje. Nočem sicer zveneti kot neka babica, ki se odpralja na dopust v zdravilišče, vendar to je to ... Tam se bom poskusila razstrupiti od cigaret in predvsem bom poskusila odpraviti vse, kar mi je pustila korona,« je jasno povedala.

Nekaj mesecev pred velikim koncertom se je torej pevka odločila osvežiti duha in telo. Zato se je odločila za znano kliniko, ki ji bo pomagala izboljšati zdravje:
»Prijatelji in sodelavci so ji predlagali obisk ene od znanih zasebnih klinik v Avstriji, kjer so bivale številne javne osebnosti iz Srbije in ki se ukvarja z razstrupljanjem telesa. Gre za kliniko, ki se nahaja v mirnem predelu Celovca s pogledom na jezero, celoten program pa je prilagojen tako, da bo oseba, ki se razstruplja, po opravljenih tretmajih in pregledih izjemno fizično in psihično pripravljena na vse življenjske izzive. Program temelji na holističnih tretmajih, masažah, limfni drenaži in uživanju naravnih čajev, pripravljenih posebej za to kliniko. Ani je bila celotna zgodba zelo všeč, še posebej, ko so ji posredovali spletno stran klinike, kjer je videla, kako vse skupaj izgleda, - je povedal vir.

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram

Skratka, Ana ne gre na odvajanje, temveč gre na razstrupljanje!