Trači

Ana Nikolić - na dan pricurljale razgaljene fotografije

Avtor: kš

Ana Nikolić, ena izmed najbolj zanimivih javnih osebnosti, svojo glasbeno pot vztrajno tlakuje že vrsto let.

Ana Nikolić
Foto: Instagram

Ko se je prvič pojavila na sceni, je zasenčila vse s svojo lepoto in izklesano postavo, zaradi katere je veljala za eno izmed najbolj privlačnih žensk na domači sceni. Njena pesem "Januar" je zaznamovala njeno kariero in postala njen osebni pečat, ki se še danes z veseljem vrti v klubih.

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram

Ko se je poročila s Stefanom Đurićem Rasto in rodila hčerko Taro, se je začela spopadati z odvečnimi kilogrami. Kot je nekoč izjavila, je dosegla težo 100 kilogramov, a je kmalu doživela osupljivo preobrazbo. V nekaj mesecih je drastično shujšala, dosežena teža je bila le polovica prvotne in ponovno je zasijala z mladostnim sijajem.

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram

Po internetu pa kroži fotografija iz njenih zgodnjih mladostniških let, preden je stopila v svet glasbe. Mnogi pravijo, da je na njej skoraj neprepoznavna. Ana je pozirala skoraj gola, zgolj cvet je prekrival njeno oprsje, roka pa intimne dele telesa. Fotografija jasno prikazuje, kako je pevka izgledala pred estetskimi korekcijami, mnogi pa so komentirali, da teh sploh ne bi potrebovala …

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram