Trači

Ana Nikolić - Pogubni eksperiment z žabo?!!!

Avtor: kš

Zvezdnica balkanske glasbene scene, Ana Nikolić, je v središču pozornosti zaradi nenavadne odločitve, ki je dvignila veliko prahu.

Ana Nikolić
Foto: Instagram / KŠ

Po poročanju srbskih medijev je pevka odložila odhod na zasebno kliniko za odvajanje od alkohola, da bi preizkusila alternativno metodo detoksikacije - strup amazonske žabe.

Ana Nikolić videe objavlja kar sama.
Ana Nikolić videe objavlja kar sama.
Instagram

Eksotična Metoda Detoksikacije

Ana Nikolić je slišala za starodavno metodo, ki izvira iz globin amazonskega deževnega gozda. Sluz kambo žabe, ki živi v teh neprehodnih gozdovih, naj bi bila izjemno učinkovita pri izločanju toksinov iz telesa. Metoda vključuje nanašanje sluzi žabe na kožo, kjer se naredijo majhne praske, dovolj globoke, da strup vstopi skozi kožo, vendar rana ne krvavi. Ko se sluz nanaša, oseba takoj občuti prve simptome, kmalu zatem pa se pojavi tudi bruhanje.

Kljub Aninemu zanimanju za to metodo, se poraja veliko vprašanj in pomislekov. Ni namreč znanstvenih dokazov, ki bi potrdili učinkovitost in varnost te metode detoksikacije. Poleg tega uporaba strupa živih živali za takšne namene odpira številna etična vprašanja.

Velikokrat se snema s cigareto v ustih.
Velikokrat se snema s cigareto v ustih.
Instagram

Mnenja Strokovnjakov

Strokovnjaki opozarjajo na morebitna zdravstvena tveganja, povezana z uporabo strupa žabe za detoksikacijo. Poudarjajo, da niso bili izvedeni klinični preizkusi ... Torej se je Ana odločila za pot, polno tveganja. Sicer pa je spet v središču pozornosti, saj je velikokrat popolnoma vinjena in po mnenju nekaterih celo drogirana. Kar pa je najbolj zaskrbljujoče je, da videe, na katerih je vidno pod vplivom alkohola, objavlja kar sama.