Trači

Ana ponovno šokira! Kaj se dogaja?!

Avtor: kš

Pevka se je v minulih dneh spet šokirala. Pojavila se je v blokovskem naselju, kjer živi in naredila pravi spektakel …

Ana Nikolić
Foto: Instagram

Ne nujno dober! Svileni plašč in pod njim samo ne ravno seksi bodi, ki je namenjen predvsem temu, da nekoliko zmanjšuje neestetske blazinice okoli trebuha in bokov. Je to primerno za mamico male deklice?

Ana Nikolić se je včeraj pojavila brez mrežice čez obraz, ki jo je nosila mesece in mesece, da bi prekrila prave luknje, ki so se ji pojavile na obrazu in ki so po vsej verjetnosti rezultat nestrokovnih estetskih posegov.

Ana se je spet obnašala nekoliko bizarno, a bila je nasmejana in dobre volje. Gospodu s telefonom, ki so se čudežno pojavili na kraju dogajanja in ki ji je potem izročil posnetek, da ga je lahko objavila na svoji Instagram zgodbi, pa je povedala, da se počuti odlično in da so posnetki, ki so krožili po spletu in na katerih je iznakažena, stari … “Pa to je bilo februarja, sedaj mi odlično gre,” je rekla in se še naprej nekoliko čudno smehljala.

Videti je bila spet nekoliko nenavadno … Prepevala je kar na ulici in to na ves glas, medtem, ko so ljudje hodili mimo in jo debelo gledali. V rokah je imela plastenko neke neznane pijače. Vsekakor očitno zelo rada šokira in skoraj vedno uspe. Morda pa bo kmalu morala zamenjati tehniko za pojavljanje v medijih, saj s svojimi ekscesi postaja že dolgočasna.