Trači

Ana Sević - ogromne količine denarja za to?!!

Avtor: kš

Pevka je posnela zelo oseben del svojega telesa iz nepredstavljive bližine in razkrila, kaj pomeni dopust v vrednosti 50.000 evrov.

Ana Sević
Foto: Instagram

Na Instagramu je pokazala, kako uživa na plaži prestižnega hotela, v katerem je prenočila, in za eno noč odštela neverjetnih 1.560 evrov.

Pevka Ana Sević že skoraj mesec dni z možem in otroki počitnikuje v enem najbolj razkošnih letovišč na Jadranu, za katerega so odšteli osupljivih 50.000 evrov.
Medtem ko se je sončila na ležalniku in pokazala že zagorelo kožo, je nekdanja pevka posnela del svojega stegna in spodnjega dela bikinija iz izjemne bližine, s čimer je dokazala, da je tudi po treh porodih še vedno prava lepotica.

ana-sević
Ana Sević
Instagram

Nato je usmerila kamero na del plaže, kjer je užival tudi Novak Đoković, in pokazala, kako je videti, ko za dopust odšteješ 50.000 evrov. Peščena plaža na severnem delu črnogorske obale je za mnoge nekaj novega, a ne za Ano. Bar na plaži, udobni ležalniki in zasebnost so tisto, kar ji v tem razkošnem letovišču ponujajo za osupljivo ceno, ki jo je plačala.

ana-sević
Ana Sević
Instagram

Ana in Daniel v Portonovu preživita cel mesec. Če to pretvorimo v številke, je znesek res neverjeten! Cene nočitve v luksuznem hotelu, kjer sta nastanjena, so trenutno najmanj 1.560 evrov, medtem ko je najvišja cena, ki je bila zabeležena 29. julija, kar 9.610 evrov. Če upoštevamo najnižjo ceno 1.560 evrov in jo pomnožimo s 30 nočitvami, kolikor časa tam preživita, znaša skupni znesek 46.800 evrov. To je brez dodatnih stroškov, in če predpostavimo, da so ti v tem mesecu minimalni, jima počitnice ne bodo stale manj kot 50.000 evrov. Če obiskujeta bližnje restavracije in pijejo pijače na plaži, ki so veliko dražje kot v večini lokalov v Črni Gori, kar vidimo na družbenih omrežjih, lahko njune počitnice stanejo tudi do 70.000 evrov.