Trači

Ana Sević: To se ji zgodi, ko sliši bivšega

Avtor: kš

Ana Sević in Darko Lazić sta bila nekoč sanjski par, ki je pritegoval pozornost javnosti in medijev s svojo burno romanco.

Lepotica kar zadrhti, ko sliši Darkovo glasbo.
Foto: IG

Njuno razmerje je bilo polno vzponov in padcev, a iz te zveze se je rodila prelepa hčerka, ki je še danes njuna skupna skrb. Kljub temu, da se je njuna ljubezenska zgodba končala z ločitvijo, pa njun odnos ni nikoli povsem zamrl.

Ana Sević - več kot izjemna v oddaji Zvezde Granda
Ana Sević - več kot izjemna v oddaji Zvezde Granda
IG

Po ločitvi se je Darko Lazić pogosto znašel na naslovnicah rumenih časopisov zaradi številnih zapletenih in škandaloznih zgodb, ki so spremljale njegovo osebno življenje. Njegovo burno življenje in številne romantične avanture so bili redno objavljeni v regionalnih medijih. Po drugi strani pa se je Ana odločila za mirnejše življenje in našla novo srečo v zakonu z drugim moškim.

Ana Sević z možem
Ana Sević z možem
IG

Kljub ločitvi pa Ana in Darko ohranjata izjemno dober odnos, predvsem zaradi skupne skrbi za hčerko. Redno se slišita in sodelujeta pri vzgoji svoje deklice, kar kaže na njuno zrelost in predanost starševstvu. Ta izjemen odnos med bivšima zakoncema je opazen tudi v njunih dejanjih. Ana je celo prisostvovala na Darkovi poroki s seksi Katarino, kar je še dodatno dokazalo, da med njima vladajo prijateljski odnosi in medsebojno spoštovanje.

Katarina in Darko
Katarina in Darko
IG

Ana sedaj v oddaji "Zvezde Granda" redno izraža navdušenje nad pesmimi svojega bivšega moža. Kadar zasliši Darkovo glasbo, pogosto vzklikne od veselja in prepeva, kar daje vtis, da morda še vedno čuti nekaj posebnega do njega. Njena reakcija na njegovo glasbo je pogosto tema pogovorov med oboževalci in predvsem novinarji, ki se sprašujejo, ali je morda še vedno zaljubljena v svojega bivšega moža.

Kot večina regionalnih lepotic, tudi ona redno objavlja fotografije s plaže
Kot večina regionalnih lepotic, tudi ona redno objavlja fotografije s plaže
IG

Ne glede na to, kakšni so njeni resnični občutki, je jasno, da Ana in Darko uspevata ohranjati zdrav odnos za dobrobit njune hčerke.