Trači

Ava Karabatić Tako je komentirala svoj 'cenik'

Avtor: kš

Ava Karabatić se je odločila, da bo vsem zaprla usta kar s pesmijo!
Foto: Instragram

Po spletu kroži neke vrste cenik, po katerem naj bi se 'prodajala' seksi starleta in pevka. Če gre verjeti spletnim govoricam, Ana za večerjo in kino računa 2000 evrov, za cel dan druženja z njo 4000 evrov, za dva dneva pa je popust, namesto 8000 evrov, je cena ugodnejša – le 6000 evrov.
Govorice so prišle tudi do Ave same, ki je besno odgovorila, da je vse skupaj le ena velika laž! »To so neumnosti in popolne izmišljotine. Pri zdravi pameti, kdo bi sploh temu verjel,« je nedavno komentirala Ava.

Odgovarja kar prek pesmi

Pred dnevi je Ava predstavila tudi novo pesem in videospot 'Fer igra'. Pesem je kupila že leta 2016, ko je delala v Beogradu. »Od takrat je bila skladba »v predalu«, saj se nisem imela za pevko, ampak za nekoga, ki želi zabavati ljudi. Tudi video sem posnela že pred tremi leti ... Zdaj sem se odločila, da jo objavim, kot odgovor na krivice, ki se mi dogajajo,« je povedala še Ava.

Ava Karabatić je šokirana nad govoricami, ki krožijo po spletu
Ava Karabatić je šokirana nad govoricami, ki krožijo po spletu
Instragram

Imela je kup težav

»Fer igra je tu za vse, kar se mi je dogajalo. Imela sem namreč hude težav z najemodajlcem ... Potem sem se spopadala tudi z obtožbami, da se ukvarjam z najstarejšo obrtjo na svetu in podobne klevete. Kdo bi vedel, kdaj bo prišel čas, ko ne bo res nič narobe ... Nič ni pošteno,« je še zaključila precej razočarana Ava, ki pa vseeno upa, da bo prihodnost do nje bolj prizanesljiva. Predvsem kar se klevetanja tiče.