Trači

Breskvica - Ste vedeli, da je njen fant policaj?!

Avtor: kš

V zadnjih nekaj tednih je Anđela Ignjatović, znana kot Breskvica, pritegnila veliko pozornost s pesmijo "Gnezdo orlovo", s katero se je udeležila tekmovanja za "Pesem Evrovizije" in se pričakovano uvrstila tudi v finale.

Breskvica, ki je razburkala celotno regijo s svojo skladbo, je zaljubljena v policaja.
Foto: IG

Poleg svoje glasbe je Breskvica veliko pozornosti javnosti pritegnila tudi zaradi svoje zveze z reperjem Voyagem, ki pa se je končala že kar nekaj časa nazaj. Ta razhod je razočaral mnoge njune oboževalce … A Breskvica je na srečo našla novega fanta.
Do zdaj je bilo objavljenih le nekaj "ukradenih" fotografij, na katerih je pevka s svojim novim partnerjem, zdaj pa je znano, kako je videti mladenič, ki je osvojil njeno srce in s katerim živi v razkošnem domu.

Nikola Stanisavljević
Mišicasti Nikola se ne želi pojavljati v javnosti
IG

Nikola Stanisavljević je od Anđele starejši osem let in je zaposlen na policiji. Očitno je, da veliko pozornosti namenja oblikovanju mišic, zaradi česar so dekleta navdušena, pod fotografijami pa se lahko najdejo tudi komentarji, da je "kot od brega narejen", glede na to, da je precej mišičast.

breskvica
Breskvica je z novim fantom več kot srečna.
IG


O svojem fantu Breskvica redko govori v javnosti, ker on pač ni javna osebnost …

"Včasih me zelo moti, ko nama sledijo novinarji. Kar ne morejo razumeti, da si želim imeti svojo zasebnost. Moj fant ne želi biti v javnosti, resnično me moti, ko ljudje tega ne morejo spoštovati. Razumem, da je to za nekatere (novinarje in paparace) to tudi služba in vse, ampak preprosto ni javna osebnost in ne želi to biti. Tako pač je! Meni je zdaj čudovito in mislim, da je to najpomembnejše,” je povedala v oddaji "Po Balkanski ulici".

*****