Trači

Ceca - luksuz na kvadrat!

Avtor: kš

Svetlana Ceca Ražnatović ima več nepremičnin, medtem ko je splošno znano, da ima vilo blizu "Marakane", vredno dva in pol milijona evrov in ogromno hišo na Cipru veliko kar 400 kvadratnih metrov, je manj znano, da ima stanovanje tudi v Črni gori.

Ceca ima kar nekaj milijonov v nepremičninah.
Foto: ig

Zadnje čase pa v to stanovanje skoraj ne zahaja več.
Medtem ko Ceca in njeni družinski člani radi in pogosto obiskujejo vilo v mondenem ciprskem kraju Ayia Napa, v stanovanje v Bečićih, ki se nahaja v bližini znanega hotela, redko zahaja. Tudi drugi družinski člani zdaj redkeje obiščejo to stanovanje, čeprav so ga nekoč pogosto obiskovali.
V stanovanju na črnogorskem primorju se družina redko zadržuje, in če sklepamo po fotografijah na Instagramu, je nekoč tam največ časa preživljala Anastasija, preden je začela ljubezensko razmerje z Nemanjo Gudeljom, s katerim se je nedavno poročila.

Anastasija v Črni gori
Anastasija v Črni gori
ig

Cecino primorsko stanovanje je opremljeno minimalistično, v svetlih tonih. V ospredju so visoka okna, spuščen strop in marmorne ploščice na tleh. Anastasijin najljubši prostor za ustvarjanje selfijev je prostorna dnevna soba. Skratka, lepotička lahko samo izbira, v kateri mamini nepremičnini bo naredila največ selfijev …