Trači

Ceca tretjič babica!

Avtor: kš

Veljko in Bogdana Ražnatović sta dobila sina Isaijo! Prva je čestitala teta Anastasija. Sledilo je veliko praznovanje.

Prekrasna 50-letna babica
Foto: IG

Bogdana in Veljko Ražnatović sta postala starša tretjič, poroča spletna stran Kurir. Snaha Svetlane Cece Ražnatović je rodila zdravega dečka, ki sta ga z možem poimenovala Isaija.

Najbolj sta se novega družinskega člana razveselila bratca Željko in Krstan. Veljko je zjutraj pripeljal ženo v zasebno bolnišnico, kjer so opravili carski rez, in vse je potekalo brez zapletov. Ponosni oče je ves čas bil ob ženi in skrbel, da je vse potekalo gladko.

Veljko in Bogdana Ražnatović
Veljko in Bogdana Ražnatović
IG

Čestitke ob novem družinskem članu prihajajo z vseh strani, med prvimi se je oglasila teta Anastasija Gudelj. Ponosna trikratna babica Ceca je prav tako navdušena nad širitvijo družine.

Veljko ni mogel skriti nasmeha z obraza, njuni sinovi pa komaj čakajo, da bratca pripeljejo domov. Njihova družina je zdaj popolna, čeprav športnik še vedno upa na deklico.

Mama Ceca s sinom Veljkom
Mama Ceca s sinom Veljkom
IG

"Vedno sem sanjal, da bi imel dva sinova. To tretje dete je samo dodaten plus. Zdaj upam še na eno deklico," je povedal Veljko za medije.

"To je poseben dan v mojem življenju,” je povedala Ceca po rojstvu tretjega vnuka.
Pevka ni mogla skriti sreče in dodala še: "Presrečna sem, to je poseben dan v mojem življenju. Isaija je prišel na svet, zdrav dojenček, težak 3850 gramov. Imam tri vnuke in lahko sem najponosnejša ženska na svetu!”