Trači

Cecin bivši ima novo lepotico

Avtor: kš

Jovana Ljubisavljević je že nekaj časa v ljubezenski zvezi z Bogdanom Srejovićem.

Jovana Ljubisavljević je v harmonični zvezi z Bogdanom Srejovićem.
Foto: Jovana Ljubisavljević instagram

Ta misica in nekdanja udeleženka resničnostnega šova je sedaj spregovorila o njunem odnosu in razkrila, kako jo je osvojil nekdanji fant pevke Cece Ražnatović.
"Bogi me je osvojil s svojo pozornostjo, svojim razumevanjem, toleranco in s tem, da je resnično pokazal, kaj je v mojih očeh ideal moškega. Seveda, fizični videz je pomemben, vendar je to nekaj, kar vsi vidimo. Jaz pa sem začutila njegovo dušo in se zaljubila," je povedala Jovana.

jovana-ljubisavljević
Bogdan jo je osvojil s svojo pozornostjo in dušo, ne samo s fizičnim izgledom.
Jovana Ljubisavljević instagram

Kljub temu, da se že veliko govori o njuni poroki, Jovana temu ne posveča preveč pozornosti. Načrtuje poroko in družinsko življenje, vendar o tem še ne želi govoriti.
"Da, zavajajoči naslovi! Ko berem te članke, se sprašujem, kdo je to povedal. Če se bo zgodilo, bom prva povedala. Ne zapravljam časa v zvezi. Kmalu bom dopolnila 28 let in seveda si želim postati mati in žena. Če je usojeno in če se bo to zgodilo, se bo zgodilo. Ne morem govoriti o tem zdaj, vendar je logično, saj ne bi bila z njim, če ne bi čutila, da je on ta pravi," je še dodala dolgonoga Jovana.