Trači

Cecin frizer razkril šokantne podrobnosti o …

Avtor: kš

Frizer Stevan Radivojević, ki je znan tudi kot osebni frizer glasbene zvezde Svetlane Cece Ražnatović, in sodeluje z mnogimi javnimi osebnostmi, se je odločil, da bo spregovoril o znanih in razkril nekaj podrobnosti!

Stevan ni zagovornik podaljševanja las
Foto: IG

Frizer je poudaril, da je podaljševanje las najbolj škodljivo za lase in da veliko dam iz estrade tega ne počne le občasno, ampak brez tega sploh ne zapustijo doma.

Stevan in njegova najboljša stranka - Ceca.
Stevan in njegova najboljša stranka - Ceca.
ig

“To bo zdaj napad. Na splošno je preveč podaljševanja. Vsi imajo preveč podaljškov. Mnogi so zaradi podaljševanja oskrunjeni. In mislim, da se bo to nekoč moralo ustaviti. Vsaka druga oseba na javni sceni je plešasta prav zaradi tega. Nekoč se bo to moralo ustaviti, ker ta pot, po kateri zdaj hodite vsi vi, ki nosite podaljške, bo kmalu zaključena. Ne boste imeli več česa podaljševati!”

Voditeljica ga je debelo gledala, saj ima tudi sama podaljške …

In Stevan je nadaljeval: “Razumem, ko nekdo ne more brez tega. Imam stranke, ki preprosto ne morejo iti ven brez tega. Ne počutijo se dobro, če nimajo podaljšanih las … Vendar se spračujem - kaj za vraga bomo podaljševali čez 15 ali 20 let, ko bodo vsi ti lasje, na katere sedaj vstavljamo podaljše, odpadli?!”